depresia ,anorexia bude u mna asi jedine riesenie

bigl

Caute vsetci,

v 18 som mala anorexiu, len preto lebo mi kamarad raz plesol po zadku aka som hutna. A moji dvaja bratia sa mi posmievali za prsia. Vazila som pri vyske 167 cm 41 kg, a ked som si mala lahnut na bok pichalo ma srdce. urputne som sportovala a okrem jablk som prestala konzumovat temer vsetko. teraz som sa z toho ciastocne dostala - pozor !!! neni na to ziadny liek, a som vegetarian, a mam vycitky tak ci onak. ale jem lepsie lebo som mala zdravotne problemy. Okrem toho sa mi pribrali depresie (zrejme malo serotoninu) a nemam ani poriadne menzes. zijem na vlasku. Pomyslam na kadeco. K tomu vlastne sukromne problemy.
Odporucam srat na vychudnute kravi a radsej zit stastne a spokojne. kto ma mudrost a dobre srdce, ten bude mat aj dlhe a trvacne stastie. ..

jaja

des, vies ze aj ja mam niekedy take pocity? a vtedy ma chytaju strasne depky a vravim si ze mne pomoze tiez len to jedno. ale potom to hodim za hlavu a za par dni pri pohlade do zrkadla je to tu znova.

Sunnrisse

ahoj.anorexia nie je ziadne riesenie,ale naopak,velmi by zhorsila tvoju situaciu,citila by si sa este vycerpanejsie,este viac pod psa a aj ked tomu sice neveris,ale bolo by ti zo seba postupne este horsie ako ti je teraz....nemas nejaku obrovsku nadvahu,co tak skusit sa stravovat pravidelne,zdravsie,skusit nejaku pohybovu aktivitu,nieco pri com sa aj psychicky odreagujes,hm?skusala si?:)kolko mas rokov?vychodisko je tu stale...venuj sa samej sebe,skus viac pocuvat svoje ,,ja",svoje srdiecko,bude aj lepsie,ver tomu!sama som si vselicim presla a som tu...

00000000000

neblbni. Je to hlúposť trestať sa za to akú máš postavu, a neber to tak že tvoju spolužiačku majú radi len preto žeby bola chudá. Je to chobotina. A mimochodom ani si nevieš predstaviť aké je ťažké kupovať veci na chudú postavu. Viem o čom hovorím a osobne by som brala zopár kg na viac.... Nauč sa mať samú seba rada!