odstrkuju ma v triede

certulinka66

dcéra mala tento problém od zakladky,v 5-tej triede prešla na inú školu v triede si našla kamarátku a sú najlepšími kamarátkami až do dnes dokonca spolu chodili aj na strednú školu,sedeli v jednej lavici..chcem tým povedať svojich terajších spolužiakov nerieš aj tak sa nezmenia,neponižuj sa tým,že budeš chcieť zapadnúť medzi nich začni si vážiť samu seba musíš byť sebavedomá,chodiť vzpriamene,ak sa s niekym budeš rozprávať pozeraj sa mu priamo do očí,buď stále veselá prirodzený smiech odzbrojí aj tie tvrdšie povahy,nauč sa povedať nie ak niečo nechceš urobiť a ešte jedna dôležitá vec nikdy sa nespoliehaj na druhých,že ti v niečom pomôžu pretože nepomôžu..spoľahnúť sa môžeš len a len na seba.Toto všetko ma naučil jeden známy a som mu za to nesmierne vďačná..

sarah_

Veru kašli na nich. Ani so mnou sa v škole skoro nikto nebavil, ale vždy sa našla aspoň jedna kamaratka v triede aj ked bola tučna a preto menej oblubena, ale mne sa s nou lepšie kamaratilo ako s tými "dokonalými" a to mi stačilo.

jezko

jamka
nehnevaj sa ale tvoja rada hmmm noo keby som mala menit skolu zato ze niesom oblubena v triede ,,, hmmm asi noo,,,,,,,,,,,, no comment //// bez urazky /////

jezko

a stoja ti zato ?? no ja by som ich mala vies kde / s prepacenim asi tam ,,presne tam kde myslis !!/
no cez prestavku by som sla von na chodbu medzi normalnejsich ludi nie ako su debiiilci v tvojej triede urcite niekoho poznas z inej triedy predsa nie ?
jednoducho ti musia byt ukradnuty !!holka hlavu hore blbeckov je tomto svete strasne vela a ty nemozes zapadnut do ich partie predsa !!!no nemam pravdu ?

figurka

pokial ti nejako neublizuju inak tak naco menit skolu...mozno casom zistia ze si v pohode...ono to tak byva stale je niekto koho odstrcia...bohuzial si to ty...neboj ono sa ti to casom zide posilni ta to

kikina

bohužiaľ, žiadny zázračný spôsob neexistje... osm na to podobne .... budú ti tu radiť vyhľadávaj ich spoločnosť, usmievaj sa, snaž sa byť sympatická.... ale keď ja osm vyhladavala ich spolocnost, oznacili ma ze sa vtieram , ked som sa usmievala tak sa ma spytali ci mi je dobre.... pravee kamaratstvo.... to sa jednoducho neda naplanovat, pride kedy chce:)