sex v 16

nepoviem

jajuska1185 - s negatívnym ohlasom na pharmatex som sa stretla iba v tom prípade, že partnerov po zavedení štípal .. niektoré ženy pharmatexu neveria vôbec, niektoré sa nan 100%-tne nespoliehajú (ako aj ja), preto by bolo vhodné skombinovať s dalšími t.j. - prerušovaná súlož, kondom, plodné a neplodné dni

nepoviem

Odporúčaná cena PHARMATEX krému je 211Skk s DPH, krémová tuba obsahuje množstvo použiteľné na 16 dávok.
Odporúčaná cena PHARMATEX kapsúl je 257Skk s DPH, jedno balenie obsahuje 10kapsúl.
Prípravok je voľne predajný v ktorejkoľvek lekárni.
Je nevyhnutné dodržiavať nasledovné pokyny:
Prípravok sa musí používať systematicky pred každým stykom bez ohľadu na fázu cyklu.
Pred stykom sa vyhýbať umývaniu alebo výplachom vagíny mydlom, lebo voda s mydlom i v stopových množstvách ničí liečivo.
Vykonať možno iba vonkajšiu hygienu čistou vodou.
PHARMATEX neobsahuje žiadne hormóny, nemá ani typické vedľajšie účinky, ktoré môže mať iná forma antikoncepcie (pr.: nárast hmotnosti, zadržiavanie vody v organizme, riziko vzniku kŕčových žíl, vytváranie krvných zrazenín, atď.). PHARMATEX je možné zakúpiť si v ktorejkoľvek lekárni bez lekárskeho predpisu. Požitie PHARMATEXu je vekovo neobmedzené – môžu ho používať nielen dievčatá, ale aj ženy staršieho veku. Keďže sa PHARMATEX aplikuje priamo do pošvy a jeho konzistencia je rozpustná, okrem ochrany môže mať aj funkciu lubrikačného gélu.

nepoviem

ked si čípok zavedieš do vagíny, po dobu piatich minút sa ti vo vagíne rozpustí a od vtedy ťa aj chráni, chráni ťa tým spôsobom, že ked partner do teba ejakuluje tak pharmatex spermie zabíja ..
PHARMATEX ma podľa tzv. Pearlovho indexu 99,3%nu ochranu v prípade, že dodržíte všetky pokyny uvedené v príbalovom letáku. To znamená, že tehotenstvo podľa tohto štatistického údaju bolo zistené u menej ako jednej ženy zo 100 žien za 1 rok. Ochrana tohto prípravku je porovnateľná s ochranou hormonálnych antikoncepčných tabletiek.

airiana

ja osobne tiez nie som zastanca HAK, lebo som pocula ze dost skodi organizmu, okrem ineho potvrdila to aj jedna znama doktorka, cize nemienim to pouzivat, preto sa skor zaujimam o pharmatex a viac doverujem tomuto rieseniu :)

niekto

rozdeil medzi cipkom a kremom je ze sa musi rozpustit myslim ze to je vsetko

niesom si isty ale je to tusim nejaky vytazok s kokosu (fakt si niesom isty )
ktory spermiam najskor znemozni pohyb a potom ich zabije

jajuska1185

som rada ze pharmatex setci opisujete viac menej pozitivne....a mohol by mi prosim niekto opisat, ako presne to ucinkuje? myslim cipky, nie krem