DIETA NA MENSI PAS A BRUSKO

Príspevok v téme: DIETA NA MENSI PAS A BRUSKO
sasha

Ahojte, neviem ci uz takato tema nebola zalozena velmi vela krat ale aj tak:) Chcela by som schudnut par centimetrov z pasu a brucha, no neviem ako na to. Z ostatnych casti tela nepotrebujem a ani nechcem schudnut, len ten pas. Prosim poradili mi nejaku zdravu dietu? Pocula som ze vlaknina je fajn. Pohyb jaks-taks mam raz do tyzdna chodim na zumbu- obcas aj dvakrat do tyzdna, raz za cas do posilky a casto si len tak hopkam ked sa nudim:) Ale potrebujem pomoct so stravou ale nech to je fakt zdrave lebo mam len 15 rokov. Dakujem strasne moc:)

miro.83

jalla: Vsetkomu netreba verit a keby som sa riadil podla toho co som cital, tak by som nemohol jest takmer nic dokonca ani pit vodu, koli tym tazkym kovom, ktore voda obsahuje. Uz som sa docital ze zeleninu je lespie jest neuvarenu potom, ze je lepsie ju jest uvarenu. Potom ze ryby su vlastne nezdrave koli toxinom, ktore obsahuju a tak dalej. Ale mlieka moc nepijem mam intoleranciu na laktozu. Podla mna v dnesnom svete nie je nic zdrave takmer do vsetkeho pridavaju rastove hormony a samu chemiu, pokial sa nejedna o BIO vyrobok a o tom by som tiez polemizoval.

jalla

tinusska:
no vidis,ale ludia ti verit nebudu,lebo stare babky to papaju a povedali,ze je to zdrave,tak to musi byt zdrave a tak isto aj mlieko.po 3.roku zivota sa stracaju enzymy LAKTAZA-stiepi mliecny cukkor v mlieku,jej nedostatok sposobuje nestravitelnost mliecneho cukru a stracane aj LAB-potrebny na to,aby sa kasein dal stiepit na AMK a CA,nedostatok sposobuje hnitie mlieka v traviacom trakte....a este k tomu,ked zoberieme,co vsetko sa nachadza v mlieku..:((
-odkaz odstránený-

jalla

www.zdravie.sk
a toto je len jedna stranka,ktora ti povie to,co sa ini snazia umlcat...a okrem toho predpokladam,ze ti co vam prisli vychvalovat tieto produkty zrejme boli z firmy alebo povereny firmou s danymi produktmy a aj o mlieku vsetci rozpravaju,ake je zdrave a opat si na tej stranke pozri,ze je to blbost...

tinusska

ja som sa zrovna tento tyzden stretla s jednou pani, uz na dochodku, vravela, ze je byvala redaktorka nejakeho casopisu lekarskej komory a tiez mi povedala, ze soja a tofu, ze to nemam ani jest... - no neva, mne to aj tak nikdy nechutilo :))

nelly15

jalla:
soja a tofu že niesu najzdravšie ? my sme mali v škole seminár a tam nám soju a tofu a podobné výrobky vychvalovali...

moj osobny nazor je že sú to dravé potraviny mňam mňam

sasha

miro.83: ja prave neviem co mam jest, ktore potraviny a kolko, vlakninu v tabletkach som nechcela ale v potravinach to je v zelenine, celozrnnom a tak, nie?

jalla: no ja neviem, mne to vari mama s tym ze je to strasne zdrave alebo co:D

miro.83

sasha: Nedokazes schudnut len na urcitom mieste. Vzdy idu boky a pas posledne dolu a na vlakninu v tabletka ci v com to je sa vykasli. Pomoze jedine zmena stravovania.