Boli ma zaludok po jedle, ale iba ked jem v praci, preco

jajka001_

u nas v praci isty cas pouzivali veľa polotovarov a umelín do jedla, mnoho ludi potom malo crevne problemy a alergie.
ale moze to takisto byt aj stresom. jest treba v klude. a potom si dat este chvilu pauzu.

hassy

ked jes hltavo a rychlo tak zjes viacej vzcuhu ako jedla, preto ta boli zaludok. mne sa to tiez stava ked nemam cas na ejdenie a musim sa ponahlat

see :)

ja ked jem u nas na skole, tak ma tiez vzdy boli brucho ptm...a nie len mna ale vela ludi co sa tam stravuje...sak hadam kazdeho...a ked jem hocikde inde, tak je to okey... ja newm co tam miesaju :)

samsung

Ahoj ked robis v SESK tak to chapem mojo frajerka ma ten isti problem doma papa je ok naje sa v praci a je jej zle preco? boh vie co tam davaju do tzv jedla

tatina

Posluchnem vase rady. V praci je to dost vsak tazke. Mame iba jednu dvadsatpat minutovu prestavku, jednu desat minutovu a jednu patminutovu, co stihnem akurat odbehnut na zachod. Robim na linke, pasova vyroba, odtial je tazke si odbehnut.

kikina

Hej, môže to tým byť, veď aj to je v podstate stres. Treba jesť pomaly a vychtnávať každé sústo, poriadne prežúvať. Ak ťa kolegovia súria aby si jedla rýchlejšie- tak si naber menšiu porciu:) a rozplánuj si jedlo počas dňa.

mira

Snaž so poriadne prežuť každé sústo. Prežuj aspoň 50 x. Viem, zdá sa ti to veľa , ale žalúdok nemá zuby. Potrebuješ i poriadne presliniť potravu, sliny uľahčujú trávenia. A energia sa z dobre prežutého jedla dobre uvoľňuje. Je to veľmi dôležité a veľmi prospešné.
Okrem toho žalúdok poškodzuje repný cukor, ten je hlavnou príčinou vredov.

tatina

Jedla jem rovnake ako doma alebo aspon priblizne. Ibaze mna zacne boliet, ci som v strese alebo nie. Rozmyslala som aj nad tym, ci to nebude tym, ze normalne jem pomaly a v praci sa musim vacsinou ponahlat s jedenim. Este ked do mna kolegovia hustia, ze jedz rychlejsie, ja to do seba nahadzem a potom je to este horsie.