Sny! Je niekto kto sa nimi zaobera?

Príspevok v téme: Sny! Je niekto kto sa nimi zaobera?
jaja86

už párkrát sa mi sníval ten isty sen, anie nie ten isty, ale pointu mal vzdy rovnaku. islo o to ze vzdy mi z nicho nic vypladli dva zdrave zuby, v prom sne to bolo ze som sa nejako buchla a zrazu vypadpl, a ten druhy len tak z nicoho nic zrazu a v druhom sne to sa mi snivalo dnes, bolo ze ten zub sa mi najprv odlomil a potom nasledne aj vypadol a ani neviem ako ale vypadol mi aj druhy tiez zdravy zub. v snare som nasla ze vypadnutie zuba znamena ze zomrie nejaka vzdielena osoba alebo priatel.je niekto kto sa zaobera snamy tak viac a vedel by mi o tom poveedat viacej?dakujem

Kýčera

-Snárka,nuž máme tu nového Sigmunda Freuda.Nech robím,čo robím,tá asociácia mi nejde do hlavy,chýba mi tam to fučanie do ucha pri jedle.
-LendyyS,kazy na zuboch vyjadrujú VÁŽNE ZNEPOKOJENIE.Keďže si svoje zuby nevidela, neuvedomuješ si a nevidíš vec,kt.by Ťa mala znepokojovať ani v sne,ani v realite.Zato Tvoja MAMA to VIDÍ,oznamuje Ti to aj v snoch.Nieleže vidí,hovorí Ti to-upozorňuje Ťa,aj Ty máš tento POCIT,ale problém NEVIDÍŠ!A môže sa to týkať hocijakej stránky Tvojho života-ZDRAVOTNEJ,vzťahovej,pracovnej,...Tak počúvni mamu,daj na svoj pocit a začni preventívnkou!Nie je to o žiadnom penise,vagíne,zuboch a ani jedle.

snàrka

Majú buď erotický význam alebo význam v zmysle prežitia (spracovania potravy). Symbolika vychádza z toho, že penis vniká podobne do vagíny ako zuby do potravy. Predstavujú teda našu sexuálnu silu, životaschopnosť, atraktivitu a s tým spojenú sebadôveru. V astrológii majú k tomuto symbolu blízko znamenia Barana a Leva a ich vládcovia Slnko a Mars. Bolesti alebo vypádanie zubov vo sne odkazujú na problém potencie, životaschopnosti a sebadôvery. Ich strata značí stratu životnej energie. Ide o symbol frustrácie. Zlomený zub značí ochromenie sebavedomia, prípadne pohlavného života. Čistenie zubov vo sne môže znamenať túžbu očistiť sa od nižších pudov. Silné, zdravé a žiariace zuby takmer vždy predstavujú nadvládu morálnej čistoty nad nižšími pudmi a túžbami, prípadne schopnosť presadzovania sa. Byť na prehliadke u zubára znamená, že niečo, či niekto nás tlačí, či upozorňuje, aby sme riešili svoje sexuálne vzťahy, sebadôveru alebo schopnosť sa samostatne uživiť.

Kýčera

Môže signalizovať začiatok fyzických ťažkostí,nezaškodila by prehliadka u lekára,či zubára.Kazy na zuboch-znepokojenie.

LendyyS

Ahojte, mala som tiež sen..
Snívalo sa mi že som mala na zuboch kazy ale moje zuby som vo sne ani vôbec nevidela.. a keď mi vo sne mama oznámila že mám skazené zuby mala som ten istý pocit ako keď sedím u zubára v čakárni,počula som zvuk vŕtania..
Ale zuby som vo sne vôbec nevidela.
Prosím dajte mi vedieť ak viete o čo ide..

MiChAeLa147

dobrý deň, nevieme o to môže znamenať ak sa mi neustále sníva ako keby v 16. storočí? Také oblečenie, hrady, zámky, peniaze, popravy.
Dakedy sa mi snívalo aj o 2sv. vojne. Dakujem

morena

pocula som, ze sa snami zaobera stefania vejchodska, ona pisala o tom aj do vitality. skus ju najst podla mena na googli.

melody534

aj mne sa snivalo par krat za sebou ked som bielila zuby s bieliacimi pasikmi ze ma vypadnu :D bud to bolo zo strachu ze mi neako poskodia sklovinu alebo z neakej podvedomej bolesti pretoze zuby som mala mat dost citlive ale bolelo iba trosku a chvilku :)

Mya22

Ahojte, ja som mala dnes hrozný sen o zuboch snívalo sa mi že sa mi zub v ústach zlomil ale bolo to niečo hrozné,tak živý sen som ešte nemala do pol4 som sa učila na skúšku a zaspala som pri papieroch, zub sa zlomil a ja som cítila jeho bolesť a nemohla som otvoriť ústa, a sám sa mi začal vŕtať, úplne som cítila,akoby som z neho mala v ústach tekutinu, ktorá z neho ide keď Vám zubár vŕta zuby, nemohla som sa prebrať a keď som sa strhla zo sna tiekli mi slzy, potom som zaspala a vrátila som sa do toho istého sna a nemohla som sa zase zobudiť, často mávam takéto sny .............

stellla

Snivalo sa mi, ze deti tajne zorganizovali stretnutie (na podnet ex) mna a mojho ex. Ked som to zistila, bez slova som odisla. Zaujimave, ze nikdy si nepamatam sny a vobec neviem, ci sa mi dakedy nieco sniva. Ale tento sen trval straasne kratko a pamatam si ho. Pritom uz nezijeme spolu 7 rokov, nemame kontakt a som s tym uplne vyrovnana.Vie mi k tomu nieco povedat??????