antika a kramy

CMu_Q

kapsule: sa zavadzaju pred stykom 5 min.skor, teda 5 min.musis pockat kym sa rozpustia a tak mozte na vec, ja v tom problem nevidim, snad neces hned skocit na sex - dajte si medzitym predohru a bude to raz dva neboj. (maju ucinok 4hodiny)

krem: sa zavadza takisto pred stykom, no v tomto pripade nemusis cakat 5 min. mozes ist hned na vec, nakolko on uz je v potrebnej forme (konzistencii) aby mohol ucinkovat. (ucinkuje tusim 8 hodin, nejsom si ista, ale urcite viac ako kapsule)

Vravi sa, ze krem skor vyteka ako kapsule (niektori tvrdia, ze to nie je az take strasne ako to tu tvrdia inii) najlepsie je vyskusat a az tak hodnotit, kazdy ma na to iny nazor a ine skusenosti.

Taktiez sa vravi, ze kapsule zapachaju, krem nie.

JE tu mmnozstvo pro a proti ale ak si to vsetko das dokopy a porovnas s HAK, je evidentne, ze HAK ti nerobi ziadne starosti so sexom, jednoducho idete na vec a o ine sa uz nestarate, ale na druhej strane sice sa s pharmatexom "malinko" potrapis, neznici ti to tak zdravie ako HAK a samozrejme ak ti zalezi na tom, mat raz zdrave deti, tak ta malinka starost s pharamtexom ti casom pride ako bezna vec, ako ked si ides umyt zuby :D ... proste treba popremyslat, setko ma svoje +/- , je len na tebe, co je pre teba prednejsie ...

nepoviem

nieje to nepríjemné, zavedieš si to, 5 minút počkáš a môžeš sexovať 4 hodiny, nevyteká to nejak extra moc, vyteká to tak, akoby si použila lubrikačný gél .. ešte nejaké pripomienky ??

nepoviem

PHARMATEX ma podľa tzv. Pearlovho indexu 99,3%nu ochranu v prípade, že dodržíte všetky pokyny uvedené v príbalovom letáku. To znamená, že tehotenstvo podľa tohto štatistického údaju bolo zistené u menej ako jednej ženy zo 100 žien za 1 rok. Ochrana tohto prípravku je porovnateľná s ochranou hormonálnych antikoncepčných tabletiek.
nestačí to ???? ..
osprchovať sa môžeš - nemôžeš si intímne miesta umývať mydlom, iba špeciálnym ...
tak si potom nebola dostatočne informovaná ked si si radšej zvolila antiku ako pharmatex ..

karkuuulka

ona povedala ze nie je to velmi spolahlive..a ja som citala tu na forach aj o tom ze je to dost neprijemne.a odradza ma aj to ze sa predtym a potom nemozem osprchovat..ja som premyslala o pharmatexe este skor nez som zacala brat antiku