Alverde, Balea a Lavera

zuzi74

Nepotrebujes ziadnu penu, ziadny gel ale olej. Ja pouzivam olej na odlicovanie od Karla Hadka alebo z kozmetiky Elysson. Maju aj pletove vody a tonika, ktorymi si mozes docistit plet. Ja pouzivam len olej a dokonale si vycistim plet.

zuzi74

Pouzi olivovy olej z lekarne a mas odlicene. Peny nie je vobec vhodne pouzivat na odlicovanie, pretoze obsahuju tenzidy a odmastuju a nicia ochranny plast pokozky.

simka111

ma niekto skusenosti s čistiacou penou Lavera Neutral ??? Obsahuje kokosove tenzidy, sojovy, jojobový olej,pupalkovy olej a glycerin...
Tiež by som chcela vedieť či krem Lavera s jojobovým olejom a aloe vera je vhodný aj na problematickú pleť.
Dakujem.

bara017

Ja mam Lavera pletovy krem s Aloe Vera a poviem vam ze uz ho nedam za nic.. trapil ma atopicky ekzem v okoli oci a odkedy ho pouzivam je to super:) nechcem to zarieknut ale som fakt spokojna s Laverou aj ked nie je najlacnejsia:)
Alverde nemam dobru skusenost..
A Balea je vynikajuca tiez, hlavne telove mlieka a sprchače, krasne vonaju:)

natalik

mne sa alverde velmi zapacilo, uz mam fluid aloe, plet vodu, cistiaci gel zatial som so vsetkym spokojna, aj lesky na pery su super a dnes som si akurat kupila sampon na vlasy marhula a citron vonia prijemne, uvidim aky bude :-)))

Mimi323

U nás je Alverde v strednej uličke vedľa bábätkovskej kozmetiky. Treba sa pýtať. Aj na šampony, lebo možno ich majú inde, napr. na tých stojanoch s akciami v strede uličky.

julki

dnes som bola v DM-ke a ALVERDE som tam nevidela. Aj som sa chcela spýtať ale potom som si pomyslela že som sa asi zmýlila, že to má byť v nejakej inej drogerke. Baleu som tam videla. Kde to mám hľadať? Potrebovala by som sprcháč.