Vydute brucho

Príspevok v téme: Vydute brucho
cajka

ahojte uz dlho som tu nebola a stale bojujem s mnohymi ochoreniami. urcite si niekto aj pamatate. neviem co mam robit, stale sa mi zhorsuje zdravotny stav. momentalne mi nasli velmi znizenu imunitu, mam brat IMUNNOR co su nejake krvinky z prasata a uplne sa mi rozpadli kosti. cele dni aj noci mam neuveritelne bolesti kosti chrbta a v poslednej dobe velmi vypukle brucho, uplnu stratu svalstva. vypadali mi vlasy nespim a to pritom jem skoro stale. aj v noci som hladna a zjem strasne mnozstvo potravy. uz viac ako rok pomyslam na samovrazdu, lebo sa neviem po troch rokoch behania po doktoroch uz pohnut z miesta a som neuveritelne unavena z takeho zivota.
v podstate som sama v jednej izbe a placem od bolesti. nemozem ani von lebo nemam odvahu pri posmeskoch na ulici a okrem toho nemam nikoho kto by sa o mna zaujimal. neviem co tu vlastne robim asi som si chcela popisat a niekomu povedat o existenicii jednej uplne stratenej osobe ktora 3 roky zije uplne sama zavreta a vyplakana. tuzim sa zbavit tohto zivota, chcem umriet a neviem ako na to. skusala som skocit z okna aj na vlakovej stanici som bola ale nenasla som odvahu. poradte

Misickaa4

Ahoj,
odporúčam ti alebo napísať RNG, alebo vyskúšať liečbu doktorky Albertovej..neber ohľad čo ti kto povie, že to sú iba drahé kvapky, čo ti aj tak nepomôžu, hovorím to z vlastnej skúsenosti..navyše ti určite pomôže aj po psychickej stránke, čo je extrémne dôležité pre vyliečenie sa..hlavne to nevzdávaj. dôležitá je strava, ako ti to tu už napísali..a aj vitamíny, a výživové doplnky, len sa hlavne nenapchávaj chemickými liekmi..
držím ti palce..

chlebo

Ahoj, nikdy som tu nepísal, maximalne som to tu čítal. Sám mám veľa zdravotných problémov a prelúskal som lieky, doplnky, prečítal neurekom a skončil som na poslednej verzii, ktorá mi pomáha. Zmeniť celú svoju životosprávu a tým aj svoj životný štýl. Viem, že je to ťažké a budes si myslieť, že to nezaberá, ale zaberá ale pomaly, avšak isto. Nič a nikto ti nepomôže, tabletky (chemia chemia chemia) a bude ti len horšie. Viem, že su to len slová, ale aby som ti aspoň naznačil čo hľadať. Väčšina problemov ide zo zaneseného hrubého čreva (pozri na nete shankhaprakshalana, klistír a podobne), potom očistu pečene a zadeliť inú stravu. Nejesť maso, mliečne výrobky, múky, sladké zadeliť surovú stravu a to ovocie a zeleninu. To všetko musisš naštudovať v knihách a nete. Hľadaj knihy o surovej strave a základ všetkého študuj stránku www.zdravi az.cz. Tam je toho tak veľa, že budeš celé dni na nete. Ale iná cesta nie je. Nehľadaj nič iné, všetko ostatné čo budeš brať ti účinok bude ničiť strava. Daj na mňa, ja už sa trápim vyše 6 rokov.

vsevedka

Cajka, je veľa ľudí, ktorý sú na tom podobne so zdravím (a aj oveľa horšie ako ty). Možno si čakala, že ťa poľutujem. Nie, ver mi, že sebaľútosť patrí medzi tie najhoršie city, nijako nám totiž nepomôže, skôr naopak.Ja verím, že tvoje zdravotné problémy sa zlepšia, ale nie šibnutím čarovného prútika, veď určite aj tvoje problémy sa nabaľovali roky, tak nejakú chvíľu potrvá, kým sa tvoje zdravie zlepší. Musíš byť silná a nie hľadať zbabelý únik!!!Prosím, ak chceš aby som ti mohla lepšie pomôcť, skús špecifikovať tvoje problémy. Odpíš mi aspon aké máš diagnózy, ktoré ti stanovili lekári.To bývaš úplne sama? Pracuješ niekde, alebo si PN, či na invalidnom dôchodku? Von musíš chodiť, je to potrebné pre tvoje zdravie i pre tvoju psychiku, ak sa hanbíš kôli vlasom natiahni si čapicu,alebo šiltovku. A teš sa z takých maličkostí ako bude príchod jari, dúfam aj tvoje depresie prejdú. Ak nebudeš mať istotu ešte chodiť medzi ľudí, pomôž si veľkými tmavými slnečnými brýlami, za ktoré sa ľahko"skryješ." Ak si tu v minulosti už svoje problémy popisovala, napíš v ktorých témach, ja si ich prečítam.
Tak ti prajem dobrú noc a určite nie sú tvoje problémy všetkým ľahostajné.

a2

cajka a doktori ti nevedia pomoct?? prosim ta nemysli na samovrazdu, viem ze to mas tazke aj o to, ze sa nemas ani s kym o to podelit. no co tu citam vsetci mame problemy so zdravim, az zasnem co vsetko ludi trapi. urcite sa ti ozve RNG alebo damian a poradi ti co by si mala uzivat a urcite ti to aj pomoze. len prosim ta hlavu hore a bojuj, nevzdavaj to. ok? :))