Mám zväčšené pysky ohanbia

Príspevok v téme: Mám zväčšené pysky ohanbia
zdenka

Mám obrovský problém. Mám zväčšené pysky ohanbia. Je to hnus. Vytvára sa mi tam biela hmota, dodržiavam však hygienu. Používam intímne prípravky. Čo to spôsobuje? Neštípe to, ani nedráždi len zapácha. Máte niekto podobný problém?
Ako sa toho zbavím, aby som bola po celý deň svieža?
Vopred ďakujem za pomoc.

nikčik

ja mám takýto problém tiež a mám len 14 ..... ale niekedy to aj bolí keď sa odierajú o nohavičky a tak neviem ako to mám riešiť ..... :(

papita

Ja mam podobny problem(ak sa to vobec da nazvat problemom).Do 18 bola panna a velmi som neriesila vzhlad mojho prirodzenia,ale v 18 som chcela konecne zazit prvy sex a zrazu som si sacala uvedomovat ze mam vacsie pysky ako by podla mna mali byt strasne som sa hanbila a nevedela som si predstavit co by moj partner na to povedal.dospelo to az tak daleko ze som bola u gynekologa na vysetreni a dokonca som sa uz aj dohodla na termine opreracie,ktora by mi pysky zmensila.tak strasne som sa hanbila.Keby nebolo mojej mamky a priatela tak by som tu operaciu as odstupila.Nastastie vsetko dopadlo inak.Hovorim nastastie lebo som pochopila ze to vobec nie je vada ani nic podobne.Netreba sa hanbit ale mat sa rada taku aka ste.Je to tazke aj u mna to trocha trvalo ale dokazala som to.verim ze sa to podari aj vam:)

alenka_maxova

:) A tak, ako ja viem (a urcite aj wreck s anjelikom) pochopit, ze su to veci, ktore cloveka mozu realne trapit...no...ide skor o to, ci je take nevyhnutne pre zivot aby tomu kladli taku vahu. Viem pochopit aj to, ze sa hanbia pred partnerom, ale...V pevnom vztahu sa ziaden z partnerov nebude vysmievat tomu druhemu. Ze "hahaha, ty mas velke usi" :D Takze babule, skuste byt so sebou trosku spokojne a pacte sa same sebe. Ani si neviete predstavit, ake krasne budete s tymto postojom v ociach partnera ;)

anjelik

Tak som si zase našla o čom preboha to zase točíš, Wreck...:o)) A tak jedna vec je prirodzenosť, druhá vec aktuálna móda..to sa už asi ťažko zmení, že by sa to vrátilo do pôvodnej podoby , maximálne už len tie Austrálčanky..:oP A Alenka, bohužiaľ, toto sú problémy, ktoré dnešné dievčatá riešia..iba telo , duch ich netrápi...maximálne tak horor..:o)
Ale aj ja vás môžem uistiť, že my dospelejší a skúsenejší vás neklameme, že na tvare skutočne nezáleží...že sa s tým absolútne nemusíte trápiť..ani chvíľu. :o)

wreck

inak, velmi zaujimavy dvojity meter.

deva napise, ze ma asymetricku pusinku. okamzite sa zodvihne vlna chlacholivych prispevkov ako je to v pohode, ako sa tym vobec nema zaoberat, atd.

ak by napisala, ze ma happy trail, tiez by sa zodvihla vlna prispevkov, ale vsetci by medzi sebou sutazili, kto pride s najlepsim napadom ako to odstranit. a povzbudzovali by nestastnu devu, aby sa toho zbavila.

pritom asymetricka pusinka aj happy trail su na devach uplne prirodzene veci.

alenka_maxova

fakt baby, chapem ked riesite mykozu, ale pysky ohanbia vas trapia?? Pokial s tym nemate daky problem (ako napisala jedna, ze sa jej "deru" o nohavicky a potom su podrazdene), tak kaslite na cele pysky :D Ked si vyberiete normalneho partnera, nikdy, zapamatajte si, nikdy sa nad tym ani len nepozastavi!!! Nielen preto, zeby vas nechcel urazit, ale aj preto, ze vie, ze kazda zena je tam dole ina....Minimalne si staci pozriet dake porno a uvidite, ze ani jedna zena nie je rovnaka...

anjelik

Že? ;o) A nejaký krém na zmäkčenie kožky si skúšal??? :o)) Možno keby si sa popýtal niekde v koželužniach, vedeli by poradiť..Alebo sa skrátka musíš naučiť s tým žiť...aj keď je to určite neuveriteľne ťažké...:o(
Máš môj obdiv..neviem , či by som dokázala denne sedieť na takom čomsi...:o)))

wreck

anjelik, no fakt. na tie vajciska trpim aj ja : a ta kozicka tam, och, cista hroza. asi o tom napisem na nejake zdravotne forum, lebo sa bojim, ze ma ziadna nebude chciet.

(ej ale sme hnusni na nestastne mlade damy) ;)