menzes

Príspevok v téme: menzes
hela60

Mám menzes tretí deň. Bol normálny až dnes v noci som sa zobudila s tým, že silno krvácam. Ale keď som vstala z postele, zistila som, že krvi nie je až tak veľa, ale to tečie aj taká ružová voda, ako keď odteká plodová voda. Mohlo byť toho asi tak 1-2 dcl, presne sa to nedá povedať.
Od vtedy mám ale aj silný menzes, až také kusy krvi. Dávala som si počas dňa 4 tabletky Ascorutinu, tak sa krvácanie zmierňuje. Nič ma ale nebolí. Neviete mi niekto poradiť, čo to môže byť? Nemali ste niektorá taký problém?
Mala by som ísť ku gynekológovi, ak sa krvácanie upraví? Ďakujem za každú radu.

klaudika

hela: aj tak by si podla mna mala...nic za to nedas...ak ti nic nie je tak ti to povie lekar a ty sa uz nebdes musiet stresovat...bo nikdy nevies..co ak i nieco vazne je?radsej chod..drzim palce:)

hela60

Nie, tehotná nie som. Ale vieš, nechce sa mi ísť k doktorovi, keď ma nič nebolí. kolegyne mi vraveli, že či mi nemohla prasknúť nejaká cysta. Na gyn.vyšetrení som bola asi pred necelým rokom a nič mi nanašli.

klaudika

hela60: toto je vazne...urcite by si mala zajtra zajst ku gynekologovi aj ked by sa to co i len hned teraz upravilo...tehotna byt nemozes?