Potrat.....

Príspevok v téme: Potrat.....
zufala kamoska

boze ludia poradte mi co mam povedat kamoske prave dnse sa mi zverila ze je v stvrtom mesiaci tehotenstva ale ona ot dieta nechce a pravidelne sa bucha do brucha ma uz nanom modriny moze tak potratit?? nechcem aby si ublizila ale neda si povedat moze sa tomu dietatu v 4 mesiaci stat daco ked si tak silno pestuje do podbruska??? ma ho uz dost nafuknute a proste aj test ma pozytivny setko len ona ho nechce a stale sa bije moze tak potratit?? prosim surne povedzte mi ci je mozne ze potrati diki moc

gabik28

A je normálna??Nech radšej ide ku gynekológovi...a ten je potvrdí alebo vyvráti tehotenstvo.Ale ak je tak nech to nerobí...sú aj iné riešenia a neublíži tým len tomu dieťaťu ale i sebe...a to hádam nechce.

moniqa87

btw, mna tak napadlo, co ak prave tie problemy s tym bruchom ma z toho ako sa udierala, ved ked si porobila aj modriny, dost pochybujem, ze jej maternica to prezila bez nasledku...
hlavne doktorovi

zufala kamoska

Lucinka33 jasne budem sa snazit:) velmi pekne ti dakujem ze si sa mi venovala som ti velmi vdacna pomohla si mi:) diki moc moja aj vdaka tebe som jej dodala taku silu ktoru potrebovala:)

Lucinka33

Mozno je to tym, ale skor si myslim, ze ziaden plod ani nic podobne nebol. Bol by skor zazrak, keby otehotnela sposobom ako si opisala. Moze to suvisiet s tym zdravotnym problemom. V kazdom pripade ju dotlac k doktorovi, chod s nou, ked nebude chciet ist :)

zufala kamoska

Lucinka33 no to ani mne ale citala som co pisali kadejake baby co mali s takym skusenost ze im vysiel pozytivny a o par dsni negativny ze ten plod nebol dostatocne silny nato aby priezil mozno daco take mala aj ona no kazdopadne budem ju musiet dotlacit k lekarovi lebo to brucho ju stale trapi ...asi to bude nieco ine ale keby si videla aka bola stasna ked tam mala len jednu ciarku:) som sap otesila ze uz si nebude tak ublizovat:)