gynekol.MUDr. Magdalena Mayerova-vybavenie

Flower30

Z vlastnej skúsenosti - chodila som k nej 8r. a NIKDY VIAC!!!!! Neprofesionálna, náladová, necitlivá a nepríjemná lekárka. A navyše sa vo svojom obore nevyzná. Chodila som k nej pravidelne každý pol rok a neskôr každé 3mesiace, no neunúvala sa ma napriek môjho neustáleho záujmu o zdrav. stav informovať, že zhoršená cytológia je riziko a keď som sa jej opýtala na ranku, ktorú mi našla a chcela vedieť viac, odbila ma, že je to: \\\"proste fakt a nemám to riešiť\\\". Vďaka tomu som skončila s predrakovinovým štádiom krčka maternice a musela absolvovať operáciu..keď som sa od iných lekárov neskôr dozvedela, že stačilo nasadiť imuno liečbu a nemuselo to zájsť tak ďaleko, okamžite som od nej odišla. Kvôli tejto zlej skúsenosti mám aj naďalej problémy, za sebou druhú operáciou, komplik. tehu atď. Veľmi ľutujem, že som od nej neodišla skôr.. Absolútne neodporúčam!

sssnnnnnee

ahojte, chcem sa spytat, ten ultrazvuk prsnikov, mna poslala tiez, tych 10 eur sa plati bsade? ja som objednana v nemocnici u milosrdnych bratov...tak aby som tam nesla s prazdnou penazenkou a tam zistim, ze sa to plati

katkasimo

ahojte, ja u nej platim akurat jednorazove klieste cca 1,5€ (presne si to nepamatam) a este ma vzdy posiela na ultrazvuk prsnikov inam kde zan platim 10€. je tu este niekto kto k nej chodi a napisal by sem ake to je pocas tehotenstva u nej?
dakujem Katka

gita23

Ahojte, ja som u Dr. Mayerovej uz par rokov a musim pochvalit. Pristup je uzasny... vypocuje, informuje, je ludska a poradi. Pocas vysetrenia povie co ide urobit (vzdy bezbolestne). Sestricka je fajn, taka mila :) aj to je jeden z dolezitych faktorov :)
Vybavenie ma dobre, sono aj ultrazvuk.

takze ODPORUCAM

matuuuska

Baby, k doktorke Mayerovej chodim 1,5 roka. Tento rok som mala same problemy, tak som tam bola viackrat a musim povedat, ze vzdy ma vypocula, vedela mi poradit a ked videla ako trpim, prejavila empatiu. Je velmi profesionalna, laskava a pri vysetrovani citliva, vzdy pacientke hovori, co ide robit. Vybavenie ma, myslim, docela slusne. Ultrazvuk, sono urcite. Nikam ma nikdy nemusela posielat. Ma aj velmi zlatu sestricku. Ja chodievam v beznych ordinacnych hodinach a nikdy som nic neplatila. Priplaca sa len za objednavky. O mojej spokojnosti svedci aj to, ze tam chodia aj moje kamaratky a vsetky su spokojne. :-)

erikae

Ahojte, nasiel by sa niekto kto by vedel podat informacie o tejto pani doktorke, o pristupe a vybaveni ambulancie?

ss..

Ja som u pani Mayerovej sice bola zatial iba raz, ale mozem zhodnotit jej pristup k pacientkam ako velmi vludny a laskavy.