SEX S BYVALYM AJ PO ROZCHODE

D_nika

Moc to ričešite, prečo si neužiť, keď to chcú obaja? Možno to može časom bolieť, ale rozchod bolí tiež a aj tak... No zbytočné to riešiť, ja som sa raz s bývalým vyspala tak 2 týždně po tom, čo sme sa spolu rozišli (boli sme spolu rok) a akurát ma to len nasralo - do tej doby ma nikdy neurobil pri sexe a keď sme spolu nechodili, len sa spolu vyspali, tak som sa bez problemu spravila :D celkom funky :D :D

adka25

ja som sa tiez vyspala s byvalym parkrat po rozchode, boli sme spolu 3 roky. Nevidim na tom nic zle, jednoducho sme po sebe tuzili a sex bol dobry a kedze sme spolu boli tak dlho, presne sme vedeli ako to mame radi. Ale bolo to len o sexe, uz sme spolu nechceli byt.

CMu_Q

baby ako to vobec dokazete? ved to je take ponizujuuce :(

Ja osobne nikdy! aj keby som ako chcela ten sex - nikdy v zivote by som sa tak neznizila! ! !

zuz

Je to zlé.Vlastná skúsenosť.Fakt po čase mi to začalo hrozne blíéžiť,hlavne keď osm ho videla s inou a vôbec ten pocit,že ako nejaká chudera,že nemám nikoho musím íésť za níém.Lenže čo mám robiť ked ho chcem?

jankaa17

mne sa to tiez raz stalo rozisla som sa s chlapcom a asi po pol roku sme sa zacali opat stretavat a nakoniec sme skoncili v posteli a teraz sme uz zase spolu asi 9 mesiacov:)

kellisia

pane boze, no ja by som urcite to nedovolila, pre mna je sex nieco, co sa tyka dvoch ludi, ktori sa moluju, newiem si teda predstavit sex bez lasky, a po rozchode (co si myslim ze nikomu nie je prijemny, teda ze je bolestivy) utekat byvalemu do postele, podla mna je to absurdne, a koniec koncov ja by som sa citila ako nejaka "lahsia", ktora ked nema ineho, tak uz jej ostava len byvaly ... Nemyslim si ze sex je ako kyslik, bez ktoreho nedokazeme zit! Je sucastou zivota, ale normalny clovek, podotykam s rozumom, sa vie prisposobit akejkolvek situacii a vydrzat isty cas aj bez sexu (kazdy sa dokaze uspokojit aj sam) ...... sex s byvalym - jednoducho je to ponnizujuce, baby, akoby ste nemali ziadnu hodnotu ! ! !