Palette natural and easy - vase skusenosti?

Evushka

Vidím, že je to stará diskusia, ale i tak pripojím moje skúsenosti. Natural & Easy bola najlepšia farba na svete akú som kedy mala na sebe, krásne sa leskla, nedávala len jeden odtieň, mala rôzne odlesky v sebe, vlasy mi neničila, nevymávala sa ako iné farby, najmä tie, kde nie je amoniak mi nikdy na vlasoch nedržia. Bohužiaľ tú blond, čo som používala minulý rok prestali vyrábať. :( Takže teraz neviem nájsť vhodnú, adekvátnu náhradu za ňu. Bola to extra svetloplavá orchidea. Neviem prečo prestanú vždy vyrábať niečo, čo má evidentne úspech. Škoda. :(

moncsi111

Ja môžem fakt doporučiť casting, má úžasnú vôňu, vlasy pekne oživí, krásne sú hebké po farbení, čo sa o palette nedá povedať. A moje vlasy sú krásne lesklé. Vyskúšala som už milión farieb na vlasy, všelijaké značky, moja mamina je kaderníčka, tak sme už skúšali veľa ale táto casting je u mňa aj u nej number one. Má krásne odtiene podľa mňa z hnedej najviac, ja používam pralinku alebo ľadový gaštan. Palette natural and easy sa mi strašne rýchlo vymylo a rýchlo stratili moje vlasy aj tú žiarivú farbu.

tyrusqa

casting som neskusala,feriu ano,ale to bolo davno-obe znacky nemaju odtien,ktory sa mi paci.chcem popolavo hnedu.

tyrusqa

no tak uz som nafarbena..ale nie som moc spokojna,nie kvoli kvalite farby,ale kvoli tomu lebo mi to pri korienkoch chytilo svetlo a zvysok mam takmer cierny.ale nic nove,lebo na moje tmavohnede vlasy som to mohla cakat a to som dala 9% peroxid..co by malo zosvetlit o 2 odtiene.to je moja nocna mora...svetle odrasty a tmave dlzky.

tyrusqa

chemicke nicia vlasy,no snazim sa casto nefarbit a pouzivam vyzivne zabaly.zafarbim a ti napisem,ze ako.juj ale mam strach,aby mi to do tmava nechytilo.

Lucinka33

Ano, vacsinou hnedu pouzivam. Alebo som si davala hnedu zmiesanu s ciernou a raz aj gastanovu. Ano, s chemickou farbou som si farbila vlasy asi 3 roky. Naposledy asi pred 3,5 rokmi som mala trvalu chemicku farbu, uz je nastastie odrastena a mam svoju farbu.

Lucinka33

Hej, som spokojna. Ale pouzivam ju skor na regeneraciu, kedze mi velmi nefarbi. Vlasy len ziskaju taky cervenohnedy odlesk. No staci to na ozivenie farby.