Ucet za vodu!!

Príspevok v téme: Ucet za vodu!!
nechapavka

Dopredu sa ospravedlnujem za tento offtopic, ale vazne by ma zaujimal vas ucet za vodu! Prosim, napiste sem, aj ked anonymne. Pretoze nam dnes prisiel ucet za vodu za 8 litrov!! (tusim obdobie polroka) a skoro ma tu otec popravil, ze vkuse ja sa dlho sprchujem atd. Ved neblbnite, nesprchujem sa celu vecnost, ano, rada sa sprchujem, ale snad nerobim ucet za take prachy, ved je to chore! Sme traja, rodicia pracuju, cely den tu voda nebezi...Vecer varime, a vsetci sprchujeme, oni su fakt bleskovky, rychlo mydlo - voda, koniec. Ja sa zvyknem holit a vsetky babske veci (ale este aj ked sa holim, tak tu vodu zastavim, alebo priebezne pustam). Proste nechapem! Kazdy iba vyvaluje oci na ten ucet, zevraj sme rekordmani v ulici.
P.S: suseda hovorila, ze jej dcera je na vode zavisla, ze sa sprchuje dlho, dlhooo a predsa nemaju zdaleka taky ucet. Ja fakt nechapem. Asi sa pojdem kupat do Dunaja :-[

mrvulka

my 350 mesačne,a vždy nám zvyšujú,lebo máme nedoplatky cca 1000sk.teraz neviem,či raz ročne alebo za pol roka sa robí vyúčtovanie

for nechapavka

A to je tiez dost casto zle kvoli tomu, ze jej vela miname, dakedy normalne, aby mal clovek strach bateriu chytit a vodu zapnut, ale to je uz chore.

mrvulka

nechapavka,prepáč,ale aj ja som to takto pochopila,resp.tak si to napísala.tak som najprv myslela,že sa na vodárňiach pomýlili.ale takto je to ozaj nie do smiechu.A ešte teraz,počas trvania finančnej krízy-nič moc.neostáva vám nič iné ako zaplatiť ale v každom prípade to treba riešiť.

nechapavka

Hej?! Aha, ok, diky za objasnenie, lebo ani teraz mi to z jej prispevku nedochadza! :D. Tak si prosim taketo duchaplne odkazy usetrite, toto je vazna vec :-/ :D.

for nechapavka

nechapavka mojatvoja zartuje, ze keby ona minula len 8 litrov vody. Ty si vsak myslela vodu za 8tisic Skk /neviem kolko je to eur/:)

nechapavka

mojatvoja, preco? Vy kolko platite?
Ved my sme zevraj rekordmani v ulici a kazdy iba civi na to, ze platime 8 tisic, otec skoro skolaboval. Za vodu vkuse platime vela, a ja to nechapem... neexistuje, aby sme ju tolko minali. Inac diky za vsetky prispevky. citam, citam :)

galilea

jeha ,nie nezozerie!oproti rucnemu praniu zozerie o polovicu menej a tak isto aj umyvacka riadu zozerie menej vody ako bezne rucne umyvanie riadu