BOLEST V PRSNIKU :(

Príspevok v téme: BOLEST V PRSNIKU :(
cholup

ahoj,,chcela by som sa opytat na vas nazor...uz asi mesiac pocitujem bolest v lavom prsniku.nie len pred menstruaciu,ale stale.najskor to zacalo byt citlive len v noci,ale teraz sa mi zda,ze mam lavu stranu prsnika vacsiu ako tu pravu a aj v noci sa budim na palcivu bolest.bola som sa objednat na sono,ale chceli ma objednat o 3 mesiace.nakoniec tam idem o tyzden,ale nemam z toho dobry pocit.hrcku som si tam nenahmatala,ale zda sa mi to nejake opuchnute.nestretli ste sa s tym? co to moze byt?dakujem za odpoved :) ...

mjanik

liekmi ti to bude dlho trvať a navyše lieky majú veľa nežiadúcich účinkov,zatiaľ čo akupunktúra má len kladné vedľajšie účinky-lieči celé telo!!!!!

dievcatka81

mjanik... akoze mi to dava aj zmysel... liecim sa na pecen a mam problem so zaludkom... mam helicobactera.... liecim sa nato

dievcatka81

mna bolia obe prsniky... nechcem si namyslat... ale moze byt, ze som tehotna?! meska mi to uz nieco vyse 3 tyzdnov...test som si este nerobila... pravdupovediac bojim sa... snazime sa o miminko uz rok a stale ked som si myslela, ze to moze byt tak test ma sklamal....

georgie

Ahojte.Mám tiež podobný problém s prsníkmi, vlastne iba s jedným z nich.V poslednom čase som zbadala že jeden prsník sa mi o čosi zväčšil a je nejaký tvrdší a bolestivý, hlavne na pohmat alebo v podprsenke.Zašla som k svojej lekárke a tá mi predpísala kvapky - homeopatické Mastodynon.Ak vraj nezaberú budem musieť chodiť do prsníkovej poradne.Neviete mi niekto povedať ako to v takej poradni chodí?Užívam tie kvapky týždeň ale zatial žiadna zmena.

cholup

no prehmatavam si to, a asi mas pravdu,zhorsuje sa to tym:( taktiez nemozem spat na bruchu...tak dufam,ze aj v mojom pripade,to nebude nic vazne.vdaka za odpovede :)

jamka

ja som mala to iste pred troma mesiacmi. nemohla som lezat na bruchu,velmi to bolelo,zdalo sa mi to akosi zhrubnutejsie (to miesto na prsniku) nez to bolo na druhom,ale hrcku ani nic ine som nemala. neprehmatavas si to velmi casto ?? bolo som na UPT a nic mi nenasli,len trosku zvacsena mliecna zlaza.potom to preslo samo. zbytocne si to neprehmatavaj ked nemusis,fakt,potom je to horsie. doktor povedal ze to bolo hormonalne.

RNG inak ja som uzivala betaglukany a po mesiaci uzivania sa mi to objavilo :D ale uzivam ich stale a preslo to no..ani ma sice nenapadlo ze to moze mat suvis ;)

RNG

zapaly su dosledok nahromadenia neziaducich materialo v tkaniv. Telo tieto odstranuje enzynmami a bielymi krvinkami. Enzymi sa daju dodat extra a biele krvinky sa daju zvysit poctom aj aktivitou pouzivanim betaglukanov.
Potlacenie zapalu je tiez mozne(curcumin, bromelain, dumbier, boswelin) len to nevyriesi problem za tym, ci uz zamorenie alebo rozne nefunkcne utvary.