** závislá na chlapovi **

Príspevok v téme: ** závislá na chlapovi **
slnecnicka

ahojte.. co mam s tym robit..

stale nanho myslim, je u mna uplne najdolezitejsi, ked nie sme spolu rozmyslam s kym je a ci na mna mysli, ked ide von trapim sa bojim sa ze si najde novu kocku.

dokonca aj ked ja som vonku bez neho, myslim nanho co robi, ze urcite je mu bezomna fajn, a pod. snazim sa nejak zamestnat, citat knizky.. ale jeho mam stale v podvedomi

sledujem kazdu jeho reakciu, kazdy detail a rozmyslam, ci ma este lubi ked sem tam nieco neurobi ako si preddtavujem, prilis sledume ten vztah. viem ze je to nezdrave, ako je to u vas?

cavte

gabrielitt

V jednej knihe je pekne vykreslený obraz závislosti i vysvetlenie a akýsi návod ako z toho von. Kniha sa vola Když Nietze plakal...

lenuliatko

slnecnicka viem ocom hovoris.nemala by si sa tak zozierat ved ak nemas dovod.skus predychat par krat.nie je to jediny chlap na svete netreba s atak upinat na niekoho koho velmi milujes.treba si vediet urobit aj cas pre sbea.skus napriklad vyrazit niekam s kamoskami alebo ist ku kadernicke kozmeticke alebo zaplavat si.chod do posilky a vypot to vsetko.taky zmyslanie ti nepomoze.

slnecnicka

ja mu nevyvolavam, sem tam mu napisem, proste sa snazim nech to neni z mojej strany také. ale ide o to, ze aj ked mu nezavolám, ja sa zozieram. ze co tam robí. vacsinou viem, kam ide a pod. ale nepodviedol ma este- teda dufam, len dva krat si tam ehm, prilis vypisoval na pokeci ale vzdy to obratil a nejako vysvetlil, že sa to dalo pochopit. a aj z toho mam trochu obavy. aj ked ani ja nie som anjelik ale za istu hranicu nezajdem. ktovie, kde ma on tu hranocu

lenuliatko

hmm je to blbe lebo sa potom citis ako ta ktora sa nekontroluje.ja som to neprehanala nejako ze som mu vyvolavala alebo tak ale proste blby pocit som mala vzdy.aj ked nikdy ma nenapadlo ze by ma mohol podviest ale mala som blby pocit ze ho to prestane bavit.ale tie pocity boli neopravnene.treba to predychat.a ked je to uz hrozne poplakat si.ale take kontrolovanie mu moze casom zacat liezt na nervy a bude sa citit obmedzovany.

slnecnicka

ach a ze je to neprijemny pocit, kesd je to len z jednej strany..? chcem byt taka ako on, a on potom bude viac po mne tuzit. nechcem byt stale tá závislejšia.

lenuliatko

ahoj slnecnica.ja mam 20 rokov manzel 23.sme manzelmi 1 a pol roka.
chodili sme spolu 4 roky a preziavala som nieco podobne ako ty.len asi som to mala tazsie.ja som z vychodu a moj manze zo zapadu.laska na dialku.niekedy sme sa nevideli aj vyse mesiaca.velakrat som si myslela ze proste to nevyjde a nema to buducnost aj ked sme sa cely ten cas hrozne lubili.a mala som take haluze zo vsetkeho ze som bola zo seba niekedy nestastna.ani neviem kedy sa to cele pominulo.myslim ze raz pride ta chvila nejaky ten zlom a ty proste prestanes pochybovat.

jana.

mám 28 on 31 sme dva roky spolu ( ale nebývame spolu) a prežívam to isté. skúsila som už všetko ale stále na neho myslím.

slnecnicka

ja chodim tiez, a on sa nejak nepyta... on si je mnou istý.. a on nema fotku cize píše len takym ktorym chce on to je ten problem.

a hej mas pravdu .......... rozmyslam nad nami, mam trochu pocit ze mame kazdy ine priority, a neviem ako to bude dalej. on ma lubi ale inak ako ja, nechava ma slobodnejsou... ja zase chcem mat vsetko pod kontrolou co robi..ale chcem byt taka ako on, nezavislejsia, sebavedomenjsia, nech sa aj on trochu boji o mna, aby som mu neusla alebo co...