VZTAH???

Príspevok v téme: VZTAH???
smile3

Neviem pochopit o co ide priatelke. Ked sa pohadame tak vzdy chce akesi odskodne vo forme penazi a vidiera ma tym,ze ak jej nedam penize tak ju nelubim a pod. Napr. mesiac je vsetko dobre a potom si vzdy najde niaku zamienku na hadku a ak sa chcem udobrit tak jedine za peniaze. Nestaci jej ospravedlnenie,kvet,daaka drobnost. Vzdy chce len peniaze. Preco to tak riesi?

zuzana12345

to je síce pekné,ale máš 27 rokov a celý život pred sebou.Určite si chceš založiť rodinu.Vieš si tú rodinu predstaviť založiť s tvojou terajšou partnerkou.To jej chceš celý život skladať účty?Podľa mňa si veľmi rýchlo ovplyvniteľný a ona na to prišla.Spravila si z teba bankomat a psychicky ťa vydiera.No ja neviem ale taký vzťah podľa mňa dlhú budúcnosť nemá.A čo keď financie dojdu pôjde si hľadať ďalšiu dojnú kravu?

smile3

Zavreli ma v zahranici. Ano,chodila za mnou,postarala sa mi o pravnika...a psychicky mi pomahala. Mozno to znie hlupo,ale ak niekto bol v nutri tak chape co v tedy znamenaju listy,telefony.... A odvtedy sa neviem od nej odputat. Vzdy to dokazemna dva tri tyzdne.

zuzana12345

tak že teraz si za to necháva platiť.Tiež dobrý a výnosný obchod.A ako ti pomohla,chodila za tebou na návštevu alebo ťa vtedy finančne podporovala a teraz jej to musiš vrátiť

smile3

po kazdej hadke mislubi,ze sa uz zmeni.....a bola pri mne ked mi bolo najhorsie. Na rok ma zavreli a ona mi vtedy dost pomohla.

---.---

No neprekvapilo by ma keby si mal 80 rokov a vydržiaval by si si mladú babu pre potešenie,ale toto sa mi nezdá normálne.Ona je blabá,ale ty si a to prepáč ešte väčší blbec.Tebe sa to potom asi páči,keď si s ňou vydržal štyri roky a nemôžeš sa len tak od nej odpútať.Keby som bola na tvojom mieste,už dávno by využívala iného debila.To je taká krásna a inteligentná ,alebo čo ťa na nej toľko fascinuje,že si ju už dávno nekopol do zadku

whee_ee

necitala som ostatne prispevky..ale je s tebou len pre prachy:D to nie je laska:D:D:D:D ja som od priatela po hadke nikdy nic neziadala. stacilo ospravedlnenie a ked mi doniesol kvety alebo nieco, tak z vlastnej iniciativy..