nezaväzny vztah

Príspevok v téme: nezaväzny vztah
ja77

Aký máte názor na nezáväzný vzťah? Som rozvedena a on tiež. Stretavame sa len zhruba raz za tždeň u mňa.Nechce sa ukazovať na verejnosti, vraj koli bývalej.
Ako by ste to chápali? Na začiatku sa mi to nezdalo divné, ale čoraz viacej nad tým rozmýšľam...ako to berie,je to naozaj len o tom jednom?Čo si o tom myslíte? Má takýto vzťah význam? Trápi ma to čím ďalej tým viac? Rozísť,nestretávať sa? Či zotrvať...

ja77

kazdy mame jedno dieta, ved si ho nechcem vziat...chcem skusit iba spolocne spoluzite...mame obidvaja niečo vyše 30...nieco mame uz za sebou.....ma to vyznam byt pri nom? nechcem si ho vziat, iba skusit byt viacej s nim...aj s jeho dietatkom...a ja so svojim...ale on nechce...preco?

ja77

Užívať...hm...ale čo keď po čase, keď Ti niekto vyhovuje začneš nad tým premýšlať...povedala som mu, že chcem viac, ale on nechce..mam sa rozísť, či to brať tak ako to je? Ja chcem viac, ale dnes to nie je jednoduché, každý chce len nezáväznosť...viete mi povedať prečo? Čo dnes už také hodnoty ako rodina...to naozaj už vymrelo???? ... Poradte, čo mam robiť, nechcem ho stratiť, ale ani toto mi nevyhovuje..chcem viac...neviem prečo, ale chcem niečo viac, trva to už sedem mesiacov...to predsa nie je len tak..zvykam si..čo mam robiť ??

jany

len nakonci vescinou jeden trpí, pretoze unho to nezostane len pri kamaratstve, ...ale ties som za nezavezne vstahy