znamienko_prosim poradte mi

Príspevok v téme: znamienko_prosim poradte mi
pariska

mam znamienko velke asi ako necht na malicku je vypukle chcem si ho dat odstranit ale neviem ci sa da kedze ho mam na hrudi tak vstrede medzi prsiami ma niekto s takym niecim skusenost kolko to stoji ako sa to odstarnuje a je to bolestivy zakrok?mozem ist rovno na kozne alebo aky je tam postup kde mi to aj odstrania?dakujem za rady:)

maryqa

Moja dcéra to absolvovala v decembri, tiež na hrudníku, ale keďže bolo pigmentované museli zobrať aj lem na histologiu.Má to už pekne zahojené a tebe odporúčam sa poponáhlať, lebo je dobré stihnúť zimné mesiace.Asi ťa obvodný odporučí na kožné(tam je vždy plno aj na objednávku za príplatok)a potom na chirurgiu, kde boli super milí.

elen666

ahoj....tak ja ti tiež mozem poradit....postup bol taky že som doniesla listok od obcvodneho na kozne a tam ma vypisali ...tiež na chirurgiu....ale ja som nesla a isla som rovno na plastiku.....vv KE a mozem povedat som 2 týždne po zakroku....mala som to n atvari.....a mam iba 1 cm dlhy rez....a bola som sa spýtat aj na chirurgii... atam by som to mala zadarmo ale rez dlhy 2,5 cm "!!!!!!-----n aplastike som platila 33€.......co je dost a este v pondelok idem n aposlednu kontrolu....je tam iny pristup,iny material na sitie použivaju...atd...odporucam

house

No u nas je postup taky , ze najprv za obvodnym lekarom a ten moze poslat rovno za chirurgom,ktore tieto kozne problemy riesi.

katty081

chod na kozne, tam povedz ze ti to znamienko zavadzia, tam ti daju vymenny listok na chirurgiu a tam ti znamienko vyrezu bezplatne (kedze mas listok od dermatologa). vyberanie znamienka neboli pretoze ti daju lokalne anestetikum, ale tato injekcia stipe no a potom uz nic necitis. Pre mna bolo neprijemne hlavne vyberanie stichov lebo uz boli pomaly vrastene do koze, ale celkovo je to v pohode. chod si ho dat vybrat a mas po probleme