problem otehotniet

Príspevok v téme: problem otehotniet
aduska

Ahojte.prosim vas neviete mi poradit co robit preto aby sa mi podarilo otehotiet? S priatelom sa o dietatko pokusame dlhsiu dobu,ale stale bez vysledku.Lekar mi povedal ze som v poriadku,ale stale mi nejde do hlavy kde je teda problem.Viete mi prosim poradit nejake lieky,alebo vitaminy,ktore by mi pomohli? dakujem vam velmi pekne.pa

mumina

aduska hlavne sa nestresuj a nepovazuj kazde milovanie za pokus o oplodnenie.. nam sa to podarilo ked sme na to mysleli najmenej;-) skusajte dalej urcite sa to podari..

technécium

jeden vitamín, by som vedel na tvoj problém, len ten je nerozpustný aj v tukoch a ešte hrozí z neho veľmi veľké riziko závislosti

skovecka

ja by tebou tak ho poslem k lekarovi... z krvi toho moc nezistia a ako som pochopil tak to asi bola normalna prehliadka .... hmm co ma typek 15 rokov aby sa hanbil :) ???

niekto

myslim ze su specialne ovuacne testy alebo este sa da ovulacia zistit meranim teploty pouziva sa to ako antikoncepcia ale nieje to dost spolahlive (ako antikoncepcia )
pohladaj na nete

ci stres moze ovplivnit plodnost to neviem ale moze ti posunut menstruaciu

aduska

Asi 4 mesiace.Mozno je problem vo mne lebo mi nikdy nepridu na cas a preto sa mi nikdy neda vypocitat plodne dni.Ked ja ho nechcem posielat k lekarovi on je dost hamblivy...a moze to robit aj stres? Lebo teraz si kupujeme byt,auto a planujeme svadbu na leto.Mohlo by to byt aj tym?

aduska

Priatel teraz u lekara nebol.Ale bol na odbere krvi a tam pu povedali ze je zdravi.Ale v nasej rodine nemal nikto nikdy taketo problemy ako mi sme z viac pocetnej rodiny,preto mi to nejde do hlavy.