Vplyv antikonecepcie na zapaly mocovych ciest ????

Príspevok v téme: Vplyv antikonecepcie na zapaly mocovych ciest ????
nestastnica

Ahojte, chcem Vas poprosit o radu a nazor... Mam 22 rokov a antikoncepsiu uzivam 2,5 roka...V poslednej dobe mavam problemy s mocovym mechurom,teda klasika, bolesti pri cikani, a tak...urolog mi dnes povedal,ze asi mam zapal,ale ze za to vo velkej miere moze antikoncepcia,pretoze zeny,co ju uzivaju su na toto nachylnejsie....samozrejme ma poucoval,ze naozaj to velmi znizuje riziko otehotniet,ked ju uzivam dlhodobo...odisla som uplne zmatena...robim si tak zle,ked ju uzivam? povedala som si,ze radsej 1 zapal rocne,ako dieta teraz...ale vazne neviem, mylsite,ze tie tabletky mou za zapaly mocovych ciest? da sa to preliecit tka,aby sa to nevracalo? dakujem pekne za rady,ostala somv strese,co robit...ci ju vysadi,alebo ma len strasil...

ajja

odkedy som zacala pouzivat HAK zapaly mocoveho muchura som mala pravidelne kazdy mesiac, uzivala som na to antibiotika cize vitajte kvasinky. Takze s HAK som si privodila 2 muchy 1 ranou, je to hnus!

rena100

a co takto prestat uzivat antiku? ide to aj inymi cestami, nech sa aj chlapi trapia - prezervativ. Mne to vsak trvalo 9 rokov kym som to pochopila. Po takom dlhom case som prestala brat antiku (teraz mam 30 rokov) zapaly mocovych ciest som mala pravidlene kazde 2 mesiace. Teraz po vysadeni uz rok nic.

nina369

ak mávaš často zápal mechúra jednoznačne pomáha jesť brusnicové tabletky alebo piť brusnicový dzúš, ja som mávala zápaly mechúra skoro každý mesiac, urológ bol so mňa už zúfalý, nakoniec zabrali BRUSNICE, + samozrejme hygiena po pohlavnom styku, bo tým sa zanašajú baktérie do močového mechúra ženy, lebo ho ma kratší ako muž.

nestastnica

Mira, dakujem...vidis,to ma nenapadlo,ze aj sladkosti to zhorsuju,a tych ja jem vela.... to ovocie som uz zamenila na zeleninu...

mira

Močové cesty sú citlivé na všetko čo ochladzuje. Nielen na fyzický chlad zvonku, ale aj na chlad z ochladzujúcich potravín. Urobíš dobre, ak na čas, najlepšie po roka vylúčiš všetko ovocie. Vitamíny získaš zo zeleniny. Zelenina ti okrem toho navodí aj zásadité prostredie, v ktorom neprežijú baktérie, spôsobujúce zápal. Ak vylúčiš aj cukor, baktérie naisto uhynú.
Ak budeš mať chuť na sladké, daj si trošku obilného sladu.

advice

Podla mna antikoncepcia odburava niektore vitaminy z tela a tym znizuje imunitu organizmu, no a tie zapaly mozu byt nasledkom tej znizenej imunity organizmu.