Prosim rodadte mi

Ewus

vies ja som mala sex v 15 a s takou osobou s ktotou to nadovsetko lutujem....a chcem na to zabudnut..boli to to ano..ale nie pocaas celeho sexu boli to chvilku..ale zase niektore dievcata to neboli vobec.Zalezi aku maju blanu.Ak ho lubis a on lubi teba a si na to psychycky a aj fyzicky pripravena sup do toho.Spravte si romanticky vecer a ono to uz pojde samo =)
Drzim palceky

vlasta

Lea,lubis ho velmi?Vies,to milovanie by malo byt take spontanne,ked sa ta dotkne,mala by si byt prijemne vzrusena.Vtedy velmi nemyslis na to,ci je to prvy krat.Si uvolnena takou prijemnou tuzbou.Ak sa tak necitis,alebo nebodaj sa chces milovat len pre to,aby si konecne stratila poctivost,tak to nerob.A este nieco.Vie tvoj priatel ze si este panna?To je tiez velmi dolezite,aby aj on bol na to trocha pripraveny.Vies,tu ide o to,ak chces mat peknu spomienku na prve milovanie.Ak chces len stratit poctivost a mat to za sebou,tak to nejak prezijes,to uz zalezi na tvojom partnerovi.Takze si to zvaz a zapametaj si,casu mas haba dej,neni hanba byt poctiva,to mi ver.Tak,nech ti to pekne dopadne.

slusny_muz

Nezabudni dat vediet ako to dopadlo. Netreba podrobnosti, len ci to bolo podla tvojich predstav a budes chciet v tom pokracovat :-)))

crazynka:)

Ahoj Lea, nemusis mat strach. Ja viem, vacsina tvrdi, ze po prvy raz to nie je bohvie co, ale zase taka katastrofa to nie je:o)))) Hlavne bud uvolnena a nemaj strach. Je pred tebou nieco pekne s milovanym clovekom:o) Drzim palce:o))

slusny_muz

AHoj. Dolezita je dlha predohra, musis byt uvolnena. Mozno by bolo dobre zaobstarat si aj lubrikacny gel. No a to najdolezitejsie je partner aby bol velmi ale velmi nezny. Prajem prijmeny zazitok.

deniska

Ahoj lea. Ja som bola presne taká ako ty. Tiež som sa bála, že to bude bolieť, čo keď otehotniem, jednoducho som mu vždy povedala, že nie som na to pripravená. Ja som mala 17- keď som stratila panictvo s mojím priateľom po 8 mesiacoch chodenia a sme stále spolu. No vrátim sa k tomu, že ma to iba trošičku bolelo, vôbec som v ten deň nekrvacala až na druhý deň - iba trošku. Určite na to nemôžem myslieť, že ťa to bude bolieť, pretože to bude horšie. Buď uvoľnená, odporúčam krásne dlhú predohru a uvidíš, že to bude tvoj najkrajší zážitok, no neviem, ale pre mňa to bol, na môj prvýkrát určite nezabudnem, bolo to presne na moje meno a s priateľom sme už vyše 2 rokov. Chcem sa ťa len spýtať, či si na to vnútorne pripravená, myslím či potom túžiš rovnako ako tvoj priateľ. No ak aj on je panic, tak to bude veľmi krásne. Ale nezabudni, ak sa na to necítiš, tak to nesprav.