Ako nemasturbovat

jet

To čo ťa vyslobodí je láska. Skús sa zaľúbiť do nejakého dievčaťa tak, aby si ju mal radšej ako seba. Potom budeš iba krútiť hlavou čo si bol za zviera a sebca, keď si stále myslel na to isté. Prídu zase iné chúťky, ale aj tie je treba ovládať čo najdlhšie - ideálne do svadby. Možno staromódne, ale návod na šťastný život!

ta3

Typek, jednoducho sa zatni a povedz mu razne nie, pestuj si pevnu volu, zide sa Ti pri vsetkom, nie som muz, ale si myslim, ze tak ako samotny sex, tak aj masturbacia je v prvom rade zalezitost mozgu, myslenia, tak si to jednoducho uvedom, ze to fakt nechces

lost

Proste nezapinaj porno. akonahle dostanes "chut" - akokolvek silnu, kaasli na to, daj si kolecko okolo sidliska, alebo neviemco (to je taka vec, neviem ako sa odborne vola, ale jednu zavislost zabijes druhou)

optimalne je, povedat si, NIE, a to je vse pratele...

sila vole :) dokaze cokolvek.

vies v com je to nesmierne vtipne?

ze ludom, ktori maju tento ciel - prestat nieco robit, ved to je to najjednoduchsie co sa da robit, resp NEROBIT - TECHNICKY... rob nic a prestanes :)

je to opak toho: co robit aby som schudol? cvicit = ROBIT

co mam robit aby som prestal s tymto? - ROBIT NIC,uplne vobec Nic :D

ak vydrzis, krvopotne, prve dva tyzdne, potom to pojde uz samo od seba..

andrej 777

Aj ja som na masturbácií závislí. Niekedy až 3 krát denne. Je to jak droga. Najdlhšie som vydržal 1 deň potom sa už nedalo. Ked som prvý krát začal v 14 od vtedy každý deň. Ako prestať ? Kto mi poradí ?

house

typek typek ved to nie ja na hranie !
Je to na sex, ale nie s Ancou dlanovou, ale s normalnou Ancou ,neviem kolko mas rokov, tak si ju najdi a pouzivaj hlavne
kondom ,po kazdom cisle novy a umyt
vtaka a hlavne vycurkat, lebo semienko moze zostat v rure !House Ti dobre radi.
Ak si este velmi mladi pod 16 tak nemysli na sex, ale viac sportuj sam
splasne.