PLAČ ZO SNA!

Príspevok v téme: PLAČ ZO SNA!
sníček

Ahojte. V noci som mala sen akoby som sa ocitla rovno v dianí. Bol neskutočne akoby reálny. Mám obrovsky strach po celý deň že sa to aj stane, lebo som sa zobudila celá mokrá a urevaná. Snívalo sa mi celkom skutočne že manžel išiel do obchodu a už sa nevrátil. Že mi volali z polície a pohrebnej služby že ho mám príjsť idettifikovať. Videla som ho v trune, videla som sa ako plačem nad jeho hrobom, ako chcem skočiť za ním. Myslíte že mi to mohlo niečo hovoriť??? Dnes som ho ani vonku nepustila taký mám o neho strach. Prežili ste tak reálne niečo tiež??? Do teraz to mám pred očami.

kiki

Sny maju vyznam vzdy len v prenesenom zmysle, teda ak sa ti snivalo o mrtvom manzelovi urcite to neznamena ze zomrie a mozes ho kludni vypustit z domu von:)

igua_

sníček, my sa rozpravame. ale uz dlho sme spolu neboli...a aj keby sme boli, tak by sa mi o nicom nechcelo bavit. ved je to stale to iste dokola, tak naco. stale na mna bude srat rovnako. to uz mam overene.
no, ved kazdy mame nejake tie problemy vo vztahu ;)
....to len take male odbocenie od temy...

:):)smile

Sen je len sen, je vypovedou toho na co myslime, co chceme, po com tuzime, ale aj toho coho sa bojime. A v snoch sa nam pospajaju hocijake suvislosti, zazitky. Nemaj strach.

sníček

igua, aj ja som taká že dusím, ale neni to dobre. Treba sa porozprávať. Ja to už robím. Nie v tú horúcu chvílu, ale časom a polaly. Ver mi všetko je potom na správnom mieste. Dá sa to, len nedus, problémy treba prerozprávať.

igua_

podla mna sa ti to snivalo, lebo sa onho velmi bojis. aj mne sa to zvykne snivat, hlavne o mame. a napriklad dnes som vystrasila spolubyvajuce, lebo som zo sna hlasno zavzdychala...snivalo sa mi o priatelovi, ze sme sa velmi hadali, bola som taka roculena, ze som lapala po dychu az som sa zobudila...viem dobre, preco sa mi to snivalo - lebo som nanho hrozne nahnevana, ale nehadam sa s nim a vsetko to dusim v sebe. on na mna absolutne kasle.

sníček

Myslím že ak by pošiel skôr tak ja by som zle dopadla. Veď aj prácu má ohromne rizikovú.Ďakujem vám že ste ma tak ukludnili, ste zlatí

Lolka

Ano moze, neboj len sa zanho stále modli, aby mu dal Pán Boh aspon taký dlhý zivot ako tebe aby ste boli spolu az do smrti, a nezomrela si zialom ty keby mal zomriet skor.