Veľké brucho

Príspevok v téme: Veľké brucho
nica25

Som chuda, ale mam veľké brucho. To znamená, že keď sa najem ide mi všetko do brucha. Pravdu povediac nanešťastie to máme aj v rodine. Aj moja babka aj moja mama sú také. No ja nechcem. Viem, že cvičenie by pomohlo,no ja žiaľ nemám kedy chodiť do fitka a ani doma nejak dlho cvičiť nakoľko som sama s dieťaťom, kt. chodi do 1. triedy ZŠ. Potrebovala by som krátke a účinné cvičeniem, popr. iné rady. Ďakujem.

misulienka22

no ja som uz sice porodila mam 25 a moj syn ma 3roky no tiet furt mam bruskoa este sa mi zda ze aj vecsie ako po porode...nvestko mi ide do brucha vsetko co zjem si za chvilu nedovidima ani viete kam....vyzeram ako keby som 4tom mesiaci nic ziadne obtiahnte tricko nemozem mat.pred poroodm som mala 52kg teraz mam 63kg....ale veci co mam obleciem ja mam len to brucho nohy v pohode a tam hore som tiez plnsia ja uz neviem na cvicenie cas nemam.

wiliam

Z brucha nezhodis cvikmi na brusne svaly (brusaky, atd), s nimi brusne svaly spevnis, okolity tuk nezmizne.. na to treba pohyb, skus behavat, bicyklovat,... :)

twiggy

www.youtube.com

posiem jedno dorbé video. Ked budes podla neho cvičiť tak 1 mesiac a pol tak určiťe uvidíš výsledok. nie je to nadlho a ak nechceš priberať späť tak je vhodne aby si prestala jesť pečivo. Nahrad to pukancovým chlebom, lebo z muky sa pribera najviac a hlave treba piť vela vody a menej alkoholu :D

nica25

lulina21, ty asi este nemas deti, ze? lebo pred porodom som aj bola, tak ze som sa najedla a mal brusko a nebolo to take hrozne. no po porode, ani nie hned az teraz po rokoch, ved syn bude mat 7 rokov sa mi to dost intenzivne uklada do brucha. ja aj ked ho mam prazdne je vacsie lebo ta koza tam je natiahnuta (ako huspeninka). takze asi fakt ine nezostava len sa prinutit a potom aj vydrzat. lebo ja sa prinutit dokazem, no nedokazem vydrzat. vzdy s tym seknem. obdivujem baby, kt, maju brucho ako ja tomu hovorim ako prevrateny lavor :))

lulina21

Nica tak ty si presne ako ja,aj mne ide všetko do bruška,akonáhle sa najem,ale nemám ho moc veľké,som normálnej postavy a prsia č.B,takže v poho,len by som predsa len chcela mať ploché brucho!!!
Aj moja babka má väčšie,aj mamina,ja len tak trochu ale tiež by som mala začať cvičiť,ale vždy ked začnem brušáky tak hned aj prestanem,treba sa prinútiť to je jediný účinok,kamoške sa o pár týždnou každodenného cvičenia fakt brucho zlepšilo a to dosť viditeľne,tak sa skúsim aj ja prinútiť..A veľa šťastia všetkým bruškatým..)))

nica25

dokonca som si zaobstarala aj rotanu. skusala som sa raz tocit a hrozne ma pichalo v boku. neviem asi dychat alebo co?

nica25

biba, ja mam tiez problem prinutit sa. a zrazu hop leto, kt. mam rada v plnom prude a hanbim sa niekam ist k vode. minuly rok som pred dovolenkou podstivo cvicila mesiac, neboli ziadne zazraky, no keby som vydrzala doteraz mam super postavu :( cvicila som podla starej kazety cindy croford, a tam veru tych brusakov si urobila aj 300 (pretoze sa opakovali v 3 seriach).a teraz sa odhodlavam kazdy den. keby aspon toho casu bolo viac. minuly rok chodil syn do skolky, tak sa to dalo. ozaj neviete kde by som to cvicenie mohla dostat na CD-cku??

biba

kolegyna uci TV, robi fitnes a tie brusaky mi popisala asi takto. lahnut na pevnu podlozku, pokrcit nohy v kolenach , ruky vystriet pred seba a dvihat sa po lopatky-netreba cely chrbat. velmi dolezite je vraj mat pevne pretlacenu panvu na podlozke.pripadne pridat seriu 20 krat lavy laket-prave koleno a opacne. asi nic nove, len to treba robit denne. ked mne sa strasne nechce! vzdy si poviem, ze mam cas, zrazu je leto a potom mam mindraky. tak skusajte, ja sa dnes skusim prinutit!!!