nohavicky

.............................

ja keď mám stretko s frajerom idem bez aj po nohavice. A minule, som mala sukňu po kolená, vysoké čižmy, ale bola mi zima, tak som mala pancuchy, samodržky, čo sú hore po stehná a nič pod sukňou. Jasné, že po vonku som tak nebehala, lebo sme boli na aute a zapadli do baru.Sedeli sme s kamošmi, smiali sa... Môj sedel vedľa mňa. pod stolom som mu chytila ruku a pomaličky ťahala hore k ... ako náhle zistil, že som bez bol hotový. hral sa mi tam a tak. potom sme to nevydržali a utekali do auta odfrčali na odľahlé miesto a .... A bolo super. a nemala som starosti s nohavičkami :)

janka

Nie, ja nechodím (len ak mám pižamo na sebe do obeda). Ja som totiž hrozne zimomravá, aj teraz mám na sebe pod teplákmi pančuchy. Ak sa teplo neoblečiem bolí ma chrbát. Ale ja nevidím nič v tom, že chceš ísť bez. Pamätám sa ako sme boli na jednom školení...samozrejme sme nevedeli, že tam bude bazén a nemali sme plavky. Zo začiatku sa nám zdalo čudné, že sa budeme kúpať nahé a všetky. Bolo to najúžasnejšie kúpanie v mojom živote. Božský pocit. Keby záležalo na mne stále bez plaviek..(no, to by ale asi na kupku vyzeralo, čo,:?

.

super pocit to môže byť tak akurát pod sukňou,neviem si predstaviť ako sa mi tam vrezáva pri sedení v škole švík z nohavíc a ešte ďalšia vec,vôbec vám nevadí,že si do Anďule môžete zaniesť infekciu?

renča 2

ja chodím tiež naostro dosť často. aj pod nohavice. a skoro vždy, keď sa idem stretnúť s priateľom. vieš ak ide o rýchovku, nohavičky zavadzajú.