PRECO TO ROBI?????

Príspevok v téme: PRECO TO ROBI?????
ico32

Neviem pochopit svoju frajerku. Dost casto sa poslednu dobu hadame a casto sa rozchadzame,do mesiaca aj dva krat,vzdy si najde akukolvek zamienku. Nechapem ju v tom,ze tvrdi mi ako mi vzdy napise aby som jej nepisal a nekontaktoval a pritom ONA vyhladava moju pritomnost,vzdy ked idem domov,von...VZDY je v okne. Vidime si do okien. Preco to robi????? Preco nepride,neospravedlni sa,nepovie,ze chce byt somnou....Preco chce aby som si myslel aka je ona tvda?????

ico32

DD,presne to pocuvam,ked jej poviem,ze by mala ist lekarovi-povie mi,ze Ty si chory,Ty tam chod. Vies,asi chory clovek si to neuvedomuje,alebo nechce si to uvedomit.

dd

neviem, nechcem "nahlas vyslovovat" diagnozy, kedze nie som doktor..mne sa obcas zda, ale aj manzel casto hovori, ked vyvadza nejake somariny, ze je pacient, ze niecim trpi.ale ja neviem..na jednu stranu jej nemozem zabudnut, co nam porobila a verit, ze si nic nepamata, no na druhu stranu, ak ozaj ma nejaku poruchu, ci dusevnu chorobu, mi jej je luto..lenze ked ju niekto posle k doktorovi, tak dotycny zazije akurat odbitie typu: ty by si sa mal dat liecit, nie ja, ja som uplne v poriadku.inak som nespozorovala, ze by nieco zabudala..

miska31

Vieš može tobit aj to aj to je tažke takto a naisto by to vedel len doktor posudit,ale skor by som povedala že sa pretvaruje lebo keby mala nejaku chorobu ktorou by zabudla na to čorobi alebo robila tak by sa to prejavilo aj na inych veciach a nie len v tomto.A v ničom inom nezabuda?

dd

dakujem za odpoved Miska..zaujima ma to preto, lebo moja svokra sa po vsetkom, co nam narobila, tvari, ze ona nic, ona mi nikdy neublizila, ona mi nikdy nic zle nespravila, je svatost sama..tak som z toho velmi zmatena, ze ci si to naozaj nepamata a preto si mysli, ze je vsetko z jej strany v poriadku a obvinuje stale mna, ze ja som ta zla..alebo sa len tvari, ze si to nepamata a pritom vsetko velmi dobre vie, len s nami chce takto "mavat"..

miska31

Ahoj dd nie som psychologička ale velmi ma zaujima psychologia a dost čitam o nej čiuž knihy ale aj pribehy o tom a myslim že je to možne bude to určite tak,nemusi tobit vždy ale možu bit vypadky pameti.

dd

pardon, ze mimo temy, ale chcem sa spytat, ak tu niekto studoval psychologiu/psychiatriu,alebo ma nejake poznatky z tejto oblasti..zaujimala by ma jedna vec..je mozne, ze pri niektorej z psych.poruch(napr.schizofrenia, maniodepresivna porucha, porucha osobnosti, atd.) je mozne, ze by si taky clovek nepamatal svoje konanie, slova(urcite momenty, stresove situacie)?

miska31

ico Ahoj a neda vas vzdy naspet dokopy to ze sa bojite ze ostanete sami že si nikoho nenajdete?ale mi sme sa už o tom bavili že?