Je lahšia VŠ? alebo SŠ.?

liliputka

mne bola lahsia VS ako SS,nakolko som si vybrala taku,ktora ma bavila a nemala som uz konecne predmety,ktore som nikdy na SS nevedela a nebavili ma.ja vzdy hovorim,ze premna bola najlahsia VS.ani neviem,ako som ju skoncila.bola to hracka.

lili18

tak na tej zdravotnej to bude určite ťažke a na skušky sa budeš mať učiť taku peknu minim. 500 stranovu knižku ale keď ta to baví a zaujíma tak ti to určite nebude robiť problém

nancys

Na slovensku zdravotnícku univerzitu - odbor verejne zdravotníctvo. Alebo na tu sukromnu SV Alžbety v BA,tam je tiež verejne zdravotníctvo, alebo psychologiu.
Ja ani nemam predstavu ako vela sa treba naučiť na skušku a ako dlho bude ta skuška trvať. Či 10 min, alebo pol hodinu...

žanett

zalezi hlavne na aku vysoku planujes ist.. nie je vysoka ako vysoka.. su aj tazke skoly, aj lahsie zvladnutelne.. najpodstatnejsie je, aby bola taka, ktora ta bude bavit.. ked sa v nej najdes, aj ucenie pre teba bude zvladnutelne, nakolko ta to bude zaujimat a lahko ti to pojde do hlavy.. a neboj sa toho, ze by si to nezvladla.. kazdy na to ma!!