ako spoznám že sa spravila?

rita_666

nikdy som nemusela orgazmus predstierať-nechápem fakt niektoré baby čo sa nedokážu uvoľniť a spraviť sa pri sexe..

muschka105

pulzovanie v klitorise to ťažko.. ale stahovanie svalstva v panve, ano to vieme predstierat... ale take baby su trapne podla mna..

technécium

to máš niečo podobné ako, keď ideš na aute a doťahuješ motor na veľkej rýchlosti, chcelo by to podradiť a vtedy motor zavzdychá, auto začne triasť a motor krásne vrnieť, tak presne to isté je aj tu, a ak pustíš prudko spojku-lahoda kámo

devil_ke

ani moja to nevie zahrať:)
a spoznať to musí vedieť každý chalan.
presne ako tu bolo povedané-baba akoby dostala kŕče v panvovej oblasti.pri orgazme sa celá chveje,silno ťa zovrie do náruče a silno a prudko vzdychá

wheedle

no jasne, ak ju lizes tak zacne pulzovat, a ked je to silne tak sa cela napne, nesledne uvolni :) To vies, ako ked dostanes krc , proste si to musis vsimnut... mne by to teda moja nevedela zahrat :) Nie ked ju lizem... vlastne asi vobec :)

wheedle

Kamarat, prvy krat ked som priatelku spravil tak som to videl, staci ked si uvedomis ze orgazmus je spojeny so stahovanim svalstva minimalne v panvovej oblasti... No a ked sa s nou dohodnes ze moze kricat a vzdychat tak myslim ze sa raz spravi nahlas a nikdy nezabudnes co a kedy :)