Ktorý make-up?

margit

Ahoj Zaja.Ja mám tiež rosaceu,takže viem o čom to je.Z tohoto dôvodu je pre mňa make-up niečo ako druhá koža,bez neho nejdem ani smetie vyniesť.Vyskúšala som množstvo make-upov,a nakoniec striedam Dermablend od Vichy č.25 alebo Toleriane od La Roche Posay č.13 v lete a č.11 v zime.V akom stave máš rosaceu, konečne som našla niekoho kto má toto nevyliečiteľné ochorenie,ktoré mi zničilo život.

stelina

s biodermou nemam velmi dobre skusenosti. nieze by som mala zle, ale nic moc. ak tak urcite radsej eucerin, miminalne ten zeleny krem. z la roche ti v lekarni vzorky urcite daju, a z ostatnych netusim. myslim, ze ti ich len daju priamo vyskusat v predajni.

zaja

Dakujem za radu Stelina :)
myslis ze by som najprv mohla zohnat iba vzorky? lebo fakt mam problemovu plet, a momentalne pouzivam len vyrobky od Bioderma (červena rada)ale ani tie mi na zmiernenie začervenania nepomahaju.
Tak by som asi radsej vzorku vyskusala..

stelina

zaja, medzi najlepsie co poznam patria max factor, la roche possay a najnovsie som maximalne prekvapena z dermacolu- caviar. pod to pouzi napr. zeleny korektor od loreal a po cervenych stopach nebude ani naznak :-)

zaja

Aj ja by som bola rada, keby ste mi niekto poradili aky make-up na prekrytie začervenanej pleti, mam rosaceu....a bohuzial nepretrzite cervenu plet. Dakujem

zaja

Aj ja by som bola rada, keby ste mi niekto poradili aky make-up na prekrytie začervenanej pleti, mam rosaceu....a bohuzial nepretrzite cervenu plet. Dakujem

brumkacik

najlepsi makeup, aky som objavila, je Vichy Dermablend a som s nim nesmierne spokojna.Vyskusala som toho vela, tento je sice drahsi, ale vydrzal mi dost dlho. V lekarni by vam mali dat aj vzorky, nech vyskusate, ci vam sedi.

optid

Co tak napr.:
Pressed Powder - Buffed Ivory
od Nu Skin?
Či už si prajete zredukovať lesk pokožky počas dňa, alebo vytvoriť hladký a rovnomerný základ ráno, tento púder na suché a mokré použitie bude pre vás skvelý. S univerzálnou formulou 2 v 1 pri suchom použití vytvára make-up a redukuje lesk. Pri mokrom použití s navlhčenou hubkou zakrýva nedostatky pleti a poskytuje matný základ.

Cena
€16.44
Internetová cena
€15.62
Ak uz niekto ale začina mat problem s vraskymi, najprv na ich odstranenie Galvanic a produkty na plet, ale v ponuke su aj na cele telo, aj na vlasy.
Toto su ale produkty najvyssej kvality, velmi vyhodny pomer kvalita/cena ponuka zn. Beautycycle, pri internetovej obj, dovoz zdarma, v pripade ze nevyhovuje kvalita alebo farba, vona a pod., garancia vratenia penazi 90 dni. to Vám neponukne ziadna ina znacka!
Obidve firmy pracuju systemom networkmarketingu, na tuto kvalitu si moze zarobit kazdy kto chce!