Špinenie alebo krvácanie?

Príspevok v téme: Špinenie alebo krvácanie?
sašena

Neviete mi povedať čo sa rozumie pod pojmom špinenie? Je to hnedé alebo červená krv. Momentálne mám taký poblém že keď idem na veľkú potrebu a zatlačím, tak pri utieraní mi z pošvy ide trošičku krvi - červenej. Menzes mi končil pred dvomi dňami. Gyn. prehliadka,sono, kultivácia je ok. Neviete čo to môže byť?

Ďakujem

huska

ahoj sasenka,mavam to aj teraz,ked to vide po mz.najradsej by som uz mz nemala,lebo sa snazime o dietatko.nie je to nic vazne,mne to trva max.2dni a potom to prejde.drz sa.papapa

sašena

huska, a ešte to mávaš? Teraz už nešpiním, ale na sex sa teším ale aj bojím... že čo bude potom, ozvem sa

huska

sasenka,ja som tento akoze problem mala a suvisel prave s tym,ze ked mi koncil mz a den po sme sa milovali,tak som mala take spinenie aj 2 dni.

machulka006

sašenka - v pohode, nemusíš sa hanbiť, iné hrôzy sa tu rozpisuju :D no, neviem ti poradiť... a menzes ti už legálne skončiL? ak to bude trvať dlhšie, skoč za gynekologom... drž sa

sašena

nie, z konečníka to nejde, dávam si pozor na čistenie na wcku. A keď som si dala toaletný na prst a dala do pošvy, tak bol od krvi ale len tak slabučko. Je mi to tu trápne takto rozpisovať ale čo už.