Vykasliavam krv

Príspevok v téme: Vykasliavam krv
bojnickanka19

mam 19 a posledne dva tyzdne sa neviem vyhrabat z choroby asi chripka alebo co,mala som teploty tie mi presli ale sem tam riadne kasle,malokedy ale ked to zacne tam ma ide roztrhnut a vcera som zacala vykasliavat aj krv nie vela...nepovedala som to nasim lebo by si mysleli ze mam tuberu co rozhodne nemam.neviete co ine by to mohlo byt??vdaka

steve3006

Aj ja som zacal vykasliavat krv z hlienom. Jeden den som raz vykaslal pomaly cely hlien krvavy. Teraz je toho velmi malo. NIekedy len nasilu vykasliavam ze ci este sa objavi krv. Ale stale je tam trosilinka. Je to uz 4 den. Mam ist okamzite do lekara alebo co mam robit?

bajaja

ahoj viva1, cital som co si pisala o vasej dcere... velmi podobny scenar som prezil aj ja na vlastnej kozi...ak by si mala potrebu, ty alebo tvoja dcera, sa o tom porozpravat, kludne sa mi napiste (bajaja333@gmail.com)

viva1

srdecne zdravim vsetkych, ktori sa zaujimaju o nasu dceru. Prave vcera sme sa vratili od nej z Vysnych Hagov. Momentalne sa ma dobre, ale to len preto, ze jej vysadili lieky. Pri tbc sa totiz uziva kombinacia 3-4 silnych antibiotik a tie jej nerobili dobre na pecen, vracala z nich, nechutilo jest. Takze jej ich vysadili, nasadili nejaku infuziu na regeneraciu pecene. Krvny obraz sa uz lepsi, takze jej postupne znovu zacnu nasadzovat atb. Snad najdu nejaku kombinaciu, ktoru bude jej telo znasat. Pytala som sa aj na nejake moznosti, ci napr. pit aloe, alebo nieco podobne, ziadna odpoved. Ak niekto mate nejake rady, ako setrit pri liecbe pecen, zaludok, poradte. Ja som sa radila aj v obchode s bylinkami, ale tiez vela neporadila, vraj aby sa tie byliny nebili s liekmi.
Lekarka hovorila, ze vsetci sme ockovani, ale tbc moze dostat clovek, ktory ma oslabenu imunitu. No nasa dcera si to vraj poriadne vyzrala, lebo to lozisko jej tlacilo na nejaku cievu, preto kaslala krv a museli ju operovat, inak hrozilo vykrvacanie.
A inak, ma 25 rokov a prave by mala robit bakalarsku pracu, takze aj skola musi ist zrejme bokom. Ale zdravie je samozrejme prednejsie.
A este : Pred tyzdnom ma skoro v autobuse porazilo od zlosti, ked nad nami kaslal jeden cigan a ani ruku si nedal pred usta! A takych je vela, takze fakt ani nevieme, ako to mozeme dostat. Zacinam mat tusim averziu voci kaslajucim ludom. Lekarka hovorila, ze su aj take svine, ktori vedia ze maju tbc a naschval kaslu na okolie!

zobor

bojnicanka ako s ati dari?v akej si nemocici?moj sym bol s tym istym problemom v nitre na zobore.dufam ze si v poriadku,skoro sa uzdrav a dajnam vediet.
viva ako sa ma tvoja dcerka?kolko ma rokov?nemohla som uverit ze si napisla ze jej nasli lozisko TBC,v tejto dobe.myslela som ze nase deti su zaockovane a tym aj chranene pred takymito ochoreniami ale vidim ze nie.a pocula som ze sa vratil aj cierny kasel,vraj je uz niekolko pripadov v zapadoslovenskom kraji.prajem vam skore vyliecenie vsetkym a vela zdravia!my sme si s nasim synom presli tieto patalie,trvalo to hadam 3 roky a teraz sa tonejako trosku ustalilo ale na priedusky trpi stale.musi si davat pozor na prechladnutie.chodime pravidelne na zobor raz do roka na kontroly a uziva stale imunor v jarnom a jesenom obdobi.

ethel

Je fajn,že aj toto fórum pomohlo naozaj obyčajnými radami človeku v núdzi a problém sa rieši.Ja dúfam,že sa nám ozve a prinesie dobré správy.Držím jej palce.

ethel

viva1,prepáč ale s tvojim oddôvodnením nesúhlasím.Neber to osobne,mňa hnevá to ako ti to oddôvodnili.Prajem hlavne úspech v liečbe!

Lolka

hrozné dobreze si sla aj na dalsie vysetrenie, ze si sa nedala odpinkat, keby si s tým nic viac nerobila a nechala to len na vasu doktorku a nesla by si ani na plucne ktovie ako by to skoncilo mozno aj pre nezodpovednost doktorky.