vysvetli mi toto niekto?????

Príspevok v téme: vysvetli mi toto niekto?????
radka

chcem sa opytat vsetkych chlapov, preco ste take svine... Preco si potrebujete neustale nieco dokazovat, striedat zeny a nevydrzat pri tej jednej?? Uprimne mi prosim odpovedzte, preco mate potrebu sulozit s kazdou len trochu k svetu vyzerajucou ktoru stretnete... Cest vynimkam! Prave sa mi cosi take stalo a som z toho zufala, ten kreten ma vyuzil len na sex a nic viac, najradsej by som ho zabila.

slusny_muz

Nemyslim, ze ked sa zena vyspi s partnerom trebars aj po 1, 2 tyzdnoch, ze v jeho ociach klesne a uz cobec nie ze je stetka. Ked sa maju dvaja radi je logicke ze pride aj na spinutie teli a po akom case to je uz ich vec.

majakys

Poviem Ti to rovno.
ZA VSETKO MOZU ZENY!!!!
AK DAS /TE/ CHLAPCOVI SEEEXX STRACATE UNHO UCTU,DOVERU, VIERU...on si Vas nikdy nevezme za zenu.Viete preco?lebo by si nikdy nevzal za zenu štetku /pardon za vyraz/
Je to tak.
Nevie si Vas predstavit ako matku svojich deti...
Muz chce zenu , aby bola pren prva a zena chce muza, aby pre nu bol posledny.
A verte mi je to pravda.
Takze mat cisty vztah.Je to tazke , ale nie nemozne ja uz mam cisty vztah 3.roky a poznam sa zo svojim priatelom uz 9-ty rok.
Nas vztah je zalozeny na vzajomnej tolerancii, dovere, viere, a hlavne LASKE a nie telesnej laske, telesnemu splanutiu...a tak hovorite , ze sa obidvaja milujete a pritom je to deformacia sexu nic viac.Ukojit seba a dovidenia.
Ak budete chciet vediet nieco blizsie tak kludne :)
Netreba zufat len treba zacat novy zivot , zit odznova a poriadne
Drzim palce

ccc

Teda no toto!Vysvetlenie, ži si ako chceš, vyznávaj hodnoty aké chceš, ale asi si zabudol, že nežijeme v 15.storočí,ja vydatá nie som, milovanie si užívam a vôbec sa necítim ako horší kresťan, skôr naopak..A ku Radke,palina mi hovorí z duše, nie je to o tom, kedy sa s niekym vyspíš, ale o tom aký ten človek má charakter a na čo ťa chce..A to sa veľmi dobre dá zistiť,odpozorovať,a nemyslieť si, že ku mne sa ten muž bude správať ináč ako k ostatným, to je tá naša ženská naivita,že niekomu vpadneme do života a on svoje spôsoby kôli nám zmení..U mňa napr.sa všetky vzťahy dosť rýchlo prehupli do sexu a vždy to boli vzťahy trvajúce roky.Proste, je to o tom,myslím si, že mužov priťahuje a vážia si, keď žena samozrejme nie je sprostá sliepka, ale vie čo chce a keď sa s niekym chcem milovať načo mám čakať?A odpočítavať, 1.rande-pusa, 2.rande -nejaký dotyk, veď je to smiešne!

ra26

ahoj radka nevysvetluj si to zle ale kazdy chalan hlada tu spravnu pre seba ci uz vtom vstahu alebo onom no pravda je vtom ze kym tupravu najde tak vela bude tych co budu stohovsetkeho tak ako ty

gomez

2 vysvetlenie: to boli rady alebo čo? Ty v tom máš hokej. Na to aby si si dokázal vysvetliť realitu potrebuješ osnovu.
Ty degeš, Radka má práve s tým problém čo jej tebe podobný trepú celý život do hlavy ale realita je úplne iná.

kanec

A inak celý tvoj problém je dosť ženský, si do neho absolutne zamilovaná. Temer každý muž je schopný pretiahnuť ženu aj na počkanie bez citov a premýšľania. Teda ako? PUDOVO. Ale nemožeme za to. To urobila príroda. Napríklad, všimni si že chlap keď sa dobre naje tak sa mu postaví. Prečo? PUDY.
Zjednodušene --- NAŽRAŤ, PRETIAHNUŤ, A SPAŤ.