Panicka porucha - ma niekto skusenosti?

Príspevok v téme: Panicka porucha - ma niekto skusenosti?
antina

Trapi ma panicka uskostna porucha uz asi mesiac..triaska, plytke dychanie, bitie srdca, zavraty atd. a hlavne ten strach v tej chvili, ze ci sa mi nieco nestane, je strasne neprijemny a chcela by som sa toho zbavit cim skor...Chcela by som vediet za aku dlhu dobu sa to uplne strati? Mam lieky ako Xanax a aj antidepresiva Zoloft no bojim sa aj neziaducich ucinkov.. Prosim ak ma niekto skusenosti, odpiste mi, chcem sa dozvediet o tom viac, pripadne ako to zvladat ked som niekde na to sama :( ..ale sice s tym mi uz pomoze psycholog... ak odpisete vopred dakujem :)

Noelani

Hlúposť sorry. Tak by každý depresivni musel modliť a by bol za h zdravý. Toto nik neuverí ani Turek ktorý je moslim!

Lenka5

Slečna , alebo pani Noelami , SKÚSTE TO a presvedčte sa . Nechcem nikoho lákať , ak niekto neverí v Pána Boha . No poznam ľudí , ktorí neverili a uverili ... Inac sa z toho nedostanete , chcete byt cely život na liekoch ? A v takýchto myšlienkach ?? Skóre uzdravenie !!!

Lenka5

Doplnam este , ze vynikajúce je modliť sa za pozitívne myšlienky ... Budete ich mat oveľa viac ako negatíva ! Dalej za vnútorný pokoj to taktiež velmi pomaha !!!! Nestačí sa modliť tyzden , modlite sa kedy chcete a kde chcete ! Ja som mala hrozne stavy , cez deň v noci atd. Nebojte sa modlitby Vás vyliečia !!! Verte tomu !!! Dôležité je nevzdávať to , lebo Mozte byt tesne pred cieľom svojho uzdravenia ...a este k tym náramkom , o ktorých pisala nejaka pani : Žiadne naramky , veštenie a liečitelia ... Z toho su psychické poruchy , pretože Vás ovláda niekto iný !!! Aj je človeku zle , musi sa oslobodiť od zleho .

Lenka 5

Zdravím všetkých z panickom úzkosťou respektíve strachom . Dostávam sa z toho približne rok , ALE je to stale lepsie a lepsie . Dôvod : modlitby !!! Na internete existuje velmi vela modlitieb za rôzne uzdravenia . Aj ja som navštívila psychológa a psychiatra , kde mi boli predpísané lieky . No AD som brala maximálne 3 dni a rozhodla som sa prekonať samu seba !!! V prvom rade mi pomohli modlitby a velmi , ale velmi pomaha aj spoveď o tom ako sa cítite .. Jediný kto nas môže úplne vyliečiť je Ježiš !!! Panicka porucha neexistuje, zbytocne lieky atd... Ak to na vás pride treba si povedat príjmam to !!!!, v pokoji sedieť alebo ležať ..postupom casu to úplne vymizne !!! Velmi pomaha a to aj mimo domova , ak si v takom to stave rýchlo myslite : Ježiš je so mnou ... Do 5 minút to zmizne !!! Namiesto liekov este doporučujem ovocie rôzne čerstvé stavy , vlaske orechy kazdy deň aspon 6 kusov , medovkovy caj na povzbudenie mysle..., dopriať si niekedy aj losos, respektíve tuniakove konzervy .. To vsetko prispieva na správne fungovanie mozgu .! Panička porucha je spúšťačom niečoho , takze kazdy z nas sa nejako precitlivil a prišlo to ...no postupom casu sa to úplne stratí :) nebojte sa :) skóre uzdravenie Nam všetkým ;)

ketas

ahoj,nehltajte tento moj text ale v klude citajte.po francuzky sa povie na zdravie sante,a dobru chut-bonapetit ale vyslovuje sa,bonapeti.zopakujte to prosim teraz po mne,bez toho,aby ste sa pozreli znova na text.ak ste to dokazali,tak vam teraz prezradim jedno tajomstvo:tak ako ste sa naucili tieto dve cudzie slova,tak isto sa naucite zit s panickou poruchou.panicka porucha je iracionalny strach,cize neprakticky,nelogicky strach.nezaoberajte sa nim!zacnite zit od tejto chvile plne sustredeni na kazdodenne zalezitosti bez zasnivania sa.dolezite co v tejto chvili potrebujete vediet je,ze nic zvlastne sa nedeje,to nad cym premyslate,nad tym istym uvazuju aj mnohy iny ludia,len s tym rozdielom,ze oni nad tym neuvazuju v otazke strachu.ale svoje myslienky,otazky,vnimaju uplne prirodzene.zivot chce od nas aby sme si kladli otazky,aby sme napredovali v nasom uvedomeni.ak tieto nase otazky nevnimame prirodzene,tak je to chybou predstavy,ked si nahovorime,ze teraz sa deje nieco zle a s toho nam vzide otazka,a co ak sa mi stane toto?to je iracionalny strach,chyba predstavy.viem co pisem,panicka porucha sprevadza moj zivot,je to taky nechceny priatel.ked prichadza tak si vravim,ale nie,zase ty?!:)dobru noc,vsetko je v poriadku,nemajte ziadne obavy.

Lulita

lencik beries aj AD? toto mam aj ja, bojim sa zaspat, ze umriem, su to hrozne stavy...minule mi vsak pomohlo, bolo mi hrozne, ze osm si povedala no a co ked umriem aspon budem mat konecne pokoj a zaspala som hned :p a trapi ma aj budenie pocas spanku na zastavu dychu akokeby

Lencik

Zdravím spolutrpitelia, ja ju mám akurát teraz mi je strašne zle, citim ťažobu na hrudníku, pocit ze umieram, strašnú unavu, ale bojím sa zaspať že sa už nepreberiem, čo mám robiť :(( prosím poradte mmi.Ani xanax mi nepomohol :(( je mi zle aj na žaludku.Snažim sa na to nemyslieť ale je to silnejšie než ja,,než čokolvek, puštam si zabavne videa,no ani ich nedokážem vnimať..včera som sa ocitla v nemocnici, no dnes už vdaka vam asi viem čo mi je :(( je to ten najhorší pocit aký som kedy zažila.Mám zaspať? nič mi nehrozí?