Ked ma chlapec prstuje, nedokazem sa uvolnit

leerka

tak nic, stat sa moze vselico, snad mas chapaveho priatela, ktoremu by to snad nevadilo.....ved by to nebolo naschval.....

pekino

uz si pocula o zenskom vystreku pri orgazme?a ze podobne pocity ako pocit pred mocenim alebo podob.maju zeny pred tym ako sa urobia.mozno si velmi citliva a rychlo dosiahnes vrchol a ak by si sa uvolnila nic nezadrziavala a nemyslela na to ze sa pocikas tak by si mozno dosiahla zensky vystrek.len pozor na postel:-)

leuska111

Ahoj, mám 16 rokov, menstrúciu mam už asi 4 roky a môj problém je, že doteraz som mala pravidelný menštručný cyklus, avšak teraz mi menstruácia mešká 2 dni. Už 2 a pol roka mám priateľa, a už sme mali aj pohlavný styk, ale dávali sme si pozor, a kedže sme veľmi zodpovední a lepšie povedané bojíme sa aby sa náhodou nič nestalo, na čas sme s priamým pohlavným stykom prestali. Naposledy sme ho mali asi tak pred polrokom. Teraz už preferujeme radšej iba peeting. čiže veľmi pochybujem a tom, že by som mohla byť tehotná, ale aj tak sa bojím, pretože neviem prečo mi mešká. Nevedeli by ste mi poradiť, v čom to spočíva? A čo mi môže byť? Prechladnutá som nebola a ani nie som, a dozteraz som sa ani nestresovala, ale terazs už začínam báť. Prosím povedzte mi niečo dobré na upokojenie :). Vopred ďakujem!