Ako zistim, ci ma chce chlapec vazne pobozkat?

Timush

No môj bože prečo sa s nej smejete?? Veď každý z vás ako ste ešte tie komentáre napísali, chcel vedieť ako zistiť či chce chalan bozk. Je to jej vec a do toho nás nič nie je. Ona sa len pýtala . Pravda že je to skoro ale hovorí sa: ,,radšej skôr ako neskôr´´. Je to pekné ked´ má frajera a dal by jej prvú pusu. Proste to len chcela vedieť a nie je to slušné aby ste tak na ňu vybrechly. Je to jej život a jej vec, zariadi si ho tak, ako ho chce ona a nikto jej to neprakazí pretože do vás sa tiež nikto nestárá a keby ano tak by vám to určite prekážalo. Tak sa spamätajte a starajte sa radšej o seba. A´ked´ si napísala svoj vek dám ti radu už ho nikde nepíš pretože ti môžu hovoriť také veci ako si si čítala v predošlých komentároch. A ked´ ti dá niekto pusu a chceš to vedieť nemali by sa s teba ostatný smiať pretože je to tvoja vec a do nich by sa tiež nikto nestaral a keby aj ano , tiež by ho to hnevalo. Takže sa prosím ľudia spamätajte a starajte sa o seba. A tá rada ked chceš vedieť ked´ chce chlapec bozk je, že sa začne pomalý smiať a ide k tebe bližšie a bližšie.

Fleur-de-lis

malalentilka, raz to môžeš ľutovať, že si začala tak skoro. Chlapci a dievčatá prežívajú fyzické dotyky ináč. Pre dievča je to oveľa citovejšie a ľahko sa na chlapca naviaže.
A nie je len klišé, že chlapci dozrievajú neskôr ako dievčatá.
Pre tvoj vek je najkrajšie a najviac ti pomôže v tvojom rozvoji mať krásne priateľstvá, hoc aj s chlapcami, ale neposúvať to ďalej.
Zbytočne si tým narobíš zranenia, ktoré ešte tvoja mladá dušička bude ťažko znášať. Tým nechcem povedať, že vzťah a láska je len niečo čo zraní. Ale je to niečo vážne, najmä preto, že ide o tvoje srdiečko. A to si chráň, a počkaj so vzťahom, keď už bude tvoja osobnosť, sebapoznanie a sebaprijatie na vyššej úrovni, alebo ako to napísať.
Najlepšie pre seba urobíš, ak to všetko budeš rozvíjať v priateľstvách a slobode.

Cindy35

no to je ten lepsi pripad ked Ta chce pobozkat chlapec, ktory sa Ti paci

uplne trapne je, ked citis ze Ta chce pobozkat nejaky kamarat alebo znamy, ked ste sa niekde ocitli sami a Tebe sa nepaci a to napatie sa da krajat a len clovek vymysla ako sa tej situacii vyhnut

lorinnes

Nebudem riešiť ani vek autorky ani ine prispevky..uplne nezavisle pišem ...
ak ťa chce chlapec pobozkať usmieva sa a naklana sa stale bližšie a bližšie..proste to by si citila...ale je to take zlatee :) asi si ešte mlada :)
To nie ako ja naposledy som bola s chlapom a on: daj mi pusu :D tak mi došlo že asi ma chce pobozkať a potrebuje nejako pomocť :D

smile :D

nechápem prečo ju tu šeci takto zhadzujete .. bože keď má aj 12 noa čo ? chce vedieť a pýta sa vás .. a vy jej neodpoviete ale len jej vravíte že nemá na to vek .. :D milé od vás .. keďsa na to cíti prečo nie ? na veku nezáleží ;DD

alilka

trapas, ako moze 12 rocne decko vediet co je to ozajstny vztah a laska, ja ked som mala 12 trapili ma uplne ine veci :D

Deisina

Neviem či sa smiať či plakať:D O čo tu ide? O čistý cit( pochybujem) či len o prežitok a skazenú dobu..pripadám si momentálne ako nejaka stará 80ročná zakomplexovaná panna... faktom však je že mám 17rokov, nápadnikov na každý prst troch a ešte som sa ani nebozkávala tobož nie niečo vaic. Jednoducho naco sa ponahlat a hnat za niecim co nam neujde?..

xy:)

ano, kamarati formuju spravanie, ale zaklad je vzdy to, co ti mama vstepovala do hlavy prvych 12-15 rokov zivota. kto ti da rozum do zivota ked nie ten, kto ta vychovava.. to neznanema ale, ze budeme rodicov posluchat na slovo. samozrejme, ze deti robia veci zakazane.. ale v pripade sexu ide o obrovsku zodpovednost a tuto zodpovednost nie su schopne deti na seba prevziat. deti su len deti a je mi uplne jedno, aky je dnes trend (pretoze to je chory trend), kedy mladi zacinaju so sexom, v 14 tich je to dokonca trestne a sami o sexe v takom veku h..... vedia.