preco odo mna male deti nevedia odtrhnut zrak?

Príspevok v téme: preco odo mna male deti nevedia odtrhnut zrak?
simaka

Chcela by som sa vas opytat nieco zaujimave. Ak ma uvidia alebo stretnu nejake cudzie deti vo veku 1-3 roky, mozno 1-5 rokov, zapozeraju sa na mna o nevedia odo mna odtrhnut oci. Akoby ani nepoculi rodicov, ktori ich volaju. Musia sa ich az dotknut. Akoby boli v nejakom tranze, ked na mna hladia. Niektore dokonca pridu aj blizsie a skusaju sa ma dotknut, ked si myslia, ze sa nepozeram. Teraz neviem, ci som taka pekna alebo skareda? Dakujem.

awa

tak sajfina hehehehe ze dobla prstom;DDD este teraz sa smejem ;))
simaka jasne urcite mas nieco "extra" ked ta deti zboznuju !
lulina aj mne sa to stava raz som pozerala-cumela!!! na jednu babu no zenu lepsie povedane a bola som z nej paf nevedela som kde je sever mala nieco co ine nemaju to sa ani definovat asi neda ;))

lulina21

Aj mne sa často stáva že sa zakukám na niejaké dievča,niesom lesba,ani nič extra na baby,mám 5 ročný vzťah,ale asi je to nejaká moja úchylka,ťažko povedať,a chlapov si absolútne neobzerám,len oni mňa furt o:) ale možno fakt niektorý ľudia majú v sebe akési vyžarovnie..

martin82

Simaka nie si hologram?:-))))Pokial nevravia, preboha co sa ti stalo, tak je to myslim len dobre, ze mas nieco co deti spozoruju a paci sa im to. Asi by to spozorovali aj dospely, ale len ty stastnejsi resp. mozno kludnejsi.

sajfina

no po 10 rokoch uz aj mne to je smiesne,ale ked tu pani Ufonku stretnem,tak mam z nej strach,aj ked mam 21:)...a dostalo ma,ked raz bola v telke a hovorila,ako ona komunikuje s ufo:)...

soňa.

simaka na nemohla by si sem dať foto?
rada by som ťa videla. aj ja mám takéto stavy. ale ja mám nízke sebavedomie a hneď si myslí, že asi som škaredá. A vieš čo je zvláštne? ja sa nemôžem na také deti usmiať. aj ja sa na ne zahľadím.

sajfina

mne sa raz stalo,ked som mala asi 11 rokov,ze do mňa jedna pani od nas z dediny mi ďobla prstom do hlavy,ked som bola v drogerii...a ona zasa vidi ufonov,tak dufam,ze nevyzeram jak z inej planety :)...sa jej do dnes bojim,stale na mna divne pozera:)...jaj,a uchylakov teda nezavidim

simaka

Nenosim okuliare, iba ak v lete slnecne. Ale uz mi niekto povedal, bol to dospely kamarat, ze ked ma vidi, zda sa mu, ze presvetlujem miesntost. Ale aj s tymi uchylakmi mam skusenost. Raz mi jeden nedal pokoj v malej samoobluhe. Vtedy som bola aj zalubena, zeby preto? Viac som tam uz nevkrocila.