Pribera sa z pukancov?

Michal_333

Dakto tu pisal ze 100g-2000cal. To je hovadina obsahuje 500cal. Propravene pmaslene osolene a 100g je naozaj dost ked to vypukate mate pekne velke vrecko to americke z obchodu tie cukry su postupne uvolnujuce takze idealne na nabwranie kvalitnej svalovej hmoty ale male mnozstvo sa da ak v diete na doplnenie vlakniny atd.

Malicka 160

Ak zješ niečoho veľa, priberieš aj zo zeleniny, pokiaľ ju pripravíš na masle a dáš tam tonu soli a oleja a smotanu. Je síce pekné, že prasce priberajú z kukurice, ale je rozdiel medzi lahôdkovou a kŕmnou kukuricou nie? Čo sa týka pukancovej kukurice, pokiaľ si ju pripravíš na panvici s malou čajovou lyžičkou oleja a nakoniec v miske trošku posolíš, nemal by to byť taký hriech ako plný sáčok chipsov premastených. Pukancová kukurica obsahuje veľa dobrých látok, v prvom rade tam je vláknina, selén, zinok . . . Čo sa týka hodnôt, popcorn pripravený bez oleja na panvici má bielkovín 12,5,, sacharidov 77,5 a tukov 5 gramov. Hovoríme o nevypukanej forme. Kcal 385. Podľa mňa na raňajky prečo nie, ku večeru k telke, pokiaľ si necvičila alebo sa nechysáš na kardio neodporúčam a vlastne pri telke by sa ani jesť nemalo. Ak už chceš silou mocou chrúmať, nakrájaj si kaleráb na tenké plátky, daj si ho na tanier, otvor si biely cottage, primiešaj tam bylinky a naberaj si ho kalerábom. Naješ sa, nevynecháš večeru a môžeš ísť spať bez výčitiek, plná bielkovín a vlákniny :) dúfam že odpoveď si dostala

jOHHNY

Svine sa kŕmia kukuricou, ale nie popcornovou. Popcornová kukurica sú len semienka kukurice.Nedá sa porovnať so zrelými a veľkými zrnami kukurice.

lebo

ja som tiež zostala závislá na pukancoch, nastúpila som na dovolenku a dopriala som si sem tam a zjedla som celý balík a potom som už musela každý deň v ten istý čas a pri tom istom televíznom programe, po mesiaci bolo už vidno bruško ale na kilách som nemala viac iba slaninkové brucho a pás samá slanina, takže pozor na pukancovú závislost,
a tiež si myslím, že prasiatka priberajú z kukurice hlavne slaninu, takže je to aj s nami tak,
ale zasa sú pukance velmi dobré na žalúdočnú kyselinu vytiahnu ju

dilema8

tak na pukancoch co amme doma je napisane hodnota 2000 KJ na 100gramikov takze na cely bal,bo je 100g bal, takze vo svojej podstate su dost kaloricke, ale zase ak zjes len polku z balicka tak si prijala 1000, co je ako jedna horlaka..takze si treba vybrat aku mlstnotku...ale ked je to napr nahrada vecere, cize raz za cas, a nedas si veceru tak by si nemala pribrat, bo je to menej ako porcia spagiet alebo tak:)