hladám niekoho kto sa pridá cvicit pravidelne brusaky

redsun

aoj :) no tak ako som spominal civicm bursaky kilky a este sem tam aj s cinkamy zacvicim :)))chcel by som si viac vyrisovat telo a tak :) zacal som uz klikovat na jednej ruke ale je to dost namahave uz mi nieco puklo v lakti a ma to teraz boli :D:D:D:D a rozmyslam nad kupou kreatinu piste seci vase skusenosti

Lolka

andrejka myslím, ze je na to este skoro, mozno ked budem cvicit mesiac pravidelne, ale co som zo 3 krát cvičila uvidíme ak budem pokracovat ci sa dostavia nejaké vysledky, takto sa mi moze zdat ze tam mam nejaké tukové rysy, ale to sa nedá este hovorit, bratranec cvicieva 3 roky a on mi radil ze mam cvicit aj ked mam svalovku, ze naco som oddychovala telo sa ma rozcvicit, a písal ze rychlo a treba makat.Az tak zasa som nemakala lebo keby ano zacvicím si aj večer, no zatial takto som cvicila cviky z toho videa, striedam na fitlopte a este taký cvik co poznam, ale dnes som len brusáky cvicila ráno nic iné.

Andrejka03

ahoj, ja som cvicila vcera, ale moc tomu nedala, lebo z treningu tanecnej som mala straaaasnu svalovicu :D snad sa k tomu dneska zasa dostanem :) a uz aj vidis, alebo skor citis nejake zlepsenie? :) alebo je to este skoro?

Lolka

dnes som cvicila s cestom, vypracovat ho stalo ma namahu, no uvidíme ci sa mi nieco poradí, a trosku som behala ale to tak ze ked som sla domov aj prsalo a nezobrala som si dazdnik, inak som sa do iného cvicenia zatial nepustila, mozno zacnem od zajtra, dnes uvidím.

Andrejka03

ahoj Lolka, ja mam dneska tiez volno, som sa tak rozhodla, ze nedele cvicit nebudem, aj tak musim rozniest kazdu nedelu noviny, co mi trva asi 2.5 hodiny a ucenia mam do skoly tiez dost :)

Lolka

Andrejka ja som dnes este necvicila, ale treba mat aj oddych, dnes sa mi mozno chciet nebude, mozno nieco s flaskami no uvidím ale asi uz nie.

Andrejka03

ano ano aj schudnut :) uz mam za sebou fakt strasne vela pokusov, diet, blbosti... ale uz nastastie konecne viem, ze treba chudnut pomalicky :) a stravu mam tak podla seba, snazim sa jest malo sladkeho aj ked je to moja slabost :( ale nevylucila som sladke z jedalnicka uplne, na jednej kocke cokolady denne nevidim nic zle :) a zo skusenosti si radsej dam kusok ked mam velku chut, ako by som za chvilu spraskala vsetko :D
uz som schudla za posledny rok asi 10 kg, tak tent rok este tak 5-10 kg, najlepsie do leta, ale uvidime... :)