kyslik

Príspevok v téme: kyslik
bony210

Dobry den.Prosim Vas pekne o radu.Mam vazne choreho dedka.Ma problemy s dychanim.Bolo to s nim dost vazne,vzali ho do nemocnice a napojili na kyslik.Kyslik mu velmi pomaha,ja na tom dost lepsie.Lekar hovoril mojej mame aby mu vybavila kyslik domov.Dala sa na vybavovanie.Bola u jednej pani,ktora ju odbila slovami,ze neveri,ze jej otec je na tom tak zle aby potreboval kyslik.Vraj denne by to v prepocte stalo tisic korun!Mam chut si za tou zenou osobne zajst,pretoze teraz neviem ci cakala na nejaky uplatok,alebo preco tak reagovala.Ibaze neviem ako v tomto postupovat,ako sa to da vybavit atd.Prosim Vas,poradte.Dakujem.

ddana

Bony210, neviem u akej pani si bola, ale v prvom rade by si mala navštíviť pľúciara a ten Ťa už poinštruuje. Ak je šikovná aj sestrička, tak dokáže poradiť tiež. Nepíšeš o akú konkrétnu diagnózu ide. Moja mama mala chronické zlyhávanie srdca a odmietala kyslík, nerobil jej dobre. Problémy s dýchaním môže spôsobovať tak pľúcne ochorenie, ako aj srdcové.

Jefitto

Ľudia su kurvy... čo ti poviem... treba zobrať zvyšky svojej asertivity, nabehnuť tam a poriadne jej vynadať

VIP kuriér

Kyslík už nie je dostupný tak ako pred rokom 2011 hlavne nie bez nájomných zmlôv ak sa bavíme o fľašiach. V prvom rade treba zistiť či dedkovi (alebo každému telu) kyslík treba aplikovať. Meria sa to OXYmetrom a hodnotami v tabuľkách. Ak človek má hodnoty správne tak kyslík nie je potrebné aplikovať respektíve podávať väčšie množstvo ako je nutné. Potom už len zistiť, kto by zohnal fľašu s kyslíkom minimálne s 10 l objemom aby dedko mal kyslík v pohotovosti. Skúste napísať konkrétny problém na vipkurier@vipkurier.sk a uvidíme, čo sa dá robiť.

jajka001_

ja o tomto sice nic neviem, ale ma zarazilo ze nejaka pani neveri. ved to nie je na jej posudeni ci veri alebo nie , na to su snad papiere, potvrdenia lekarov nie?