Horské slnko Sirius - výrobca Chirana

Súvisiaci obsah

mate59

Infračervené - na prehrievanie tkanív, podpora liečenia tzv. suchým teplom. Cca 20 minút denne. Svaly, kosti, nádcha.
Ultrafialové : s ochrannými okuliarmi, alebo chrániť oči slnečnými okuliarmi, vreckovkou a pod. Pozor, škodí rastlinám. Používať na prehrievanie tkanív, opaľovanie, dezinfekciu priestorov napr. po chrípke. Odstrániť rastliny, lebo uhynú. Používa sa tak, že sa nechá nahriať, cca po 5 minútach sa môže používať. Doporučuje sa používať krém na opaľovanie a začínať 1 minútou, ďalší deň 2 minúty, potom 3, až na 10 , potom opačne. napr. liečba akné, kožných ochorení.
Zatvoriť až po vychladnutí.

Premek

222peťka555
Dobrý den.
Jsem také majitelem "Horského slunce Sirius". Časem jsem bohužel ztratil návod k použití. Nemohl by mi prosím někdo zaslat naskenovaný návod? Předem děkuji.
Přemek

222peťka555

Ahojte :) my mame doma teiž to stare horske slnko (cca 30 rocne) :D funguje to vyborne, UV mi pomaha aj na akne, ale treba sa velmi drzat navodu, inak to moze byt nebezpecne. Infracervene pouzivame pri prechladnuti nadche, chripke a pod. to sa ma nahrievat aj zo 15 minutiek, ale biele svetlo (UV)to opaluje a treba ho pouzivt opatrne... nici naozaj vsetko zive cize je antibakterialne, opalovat sa treba zo vzdialenosti asi 1,5m vzdy s ochrannymi okuliarmi(v baleni take cervene) a da sa stym vyziarit aj izba po chorobe, bez pritomnosti ludi aj pol hodinu :)ale aj ja by som chcela vediet, ci sa da niekde zohnat nahradna vybojka a trubica...

kompot

Nazdar ludia chcel by som sa spytať či tu niekto neviete o nejakom ineternetovom obchode nejaku stranku alebo čo kde by mali nejake horske slnko na predaj stači mi len taketo na tvar a krk a ak by ste niekto chceli ponukam na predaj biolampu za dobru cenu aj s dvoj ročnou zarukou len nedavno kupenu samozrejme je knej aj plno prislušenstva.

0011

zdravim, v sobotu som sa spalila na tomto horskom slnku. teraz mam totalne spuchnute oci stipe ma tvar ktoru mam cervenu a bolestivu a už sa zacinam aj supat. davam si na to panthenol, trchu mi to stiahlo tu červen ale aj tak je to hrozne. najviac ma trapia tie oci cele ma boli a mam ich ako krtko. poradte mi co mam robit? vo stvrtok mame vysvedcko a ja nemožem ist takato do skoly.:( trapi ma aj to že sa supem a nechcem mat po tvari ruzove/biele skvrny:(

SLUNÍČKO

Ahojky,chtěla jsem se zeptat zda někdo neví kde seženu šňůru k horskému sluníčku SIRIUS?Je to kombinovaný žiarič SIRIUS rok výroby 1983 vyrobený v Piešťanech ve společnosti CHirana.Při stěhování se vytratila a nechce se mi ho vyhazovat,je docela zachovalý.Děkuji za odpověď,pošlete mi ji prosím na můj email aby36@email.cz.