Kozmetika SORAYA, kde sa podela?

seniorka

Používam krém soraya. Je výborný. Nemôžem ho však dostať. Predtým bol len v lekárňach. Mala som aj krémy za 2000,- Sk. Ale neboli také dobré ako soraya.Škoda.

adamka

krémiky sú super,ale teraz sa mení distribútor pre Slovensko,tak ak majú niekde staré zásoby,tam ho zoženieš,Ak nemajú,treba trochu počkať,ale mal by byť.

zuzica13

ahojte. ja som sa k tejto kozmetike dostala len nedávno ale musím povedať, že vzhľadom na moju problematickú pleť je geniálna. Momentálne mám krém proti vráskam s pšeničnými klíčkami a aj medový. Oba sú vynikajúce. Mám po nich ksichtík jak "detskú prdelku" 8-))) Vrele odporúčam. Tiež som počula, že sa dá zohnať v lekárni. Ja som ju kúpila od kolegyne v robote. Ona sa k tomu dostala cez niekoho kto robí v lekárni. Asi sa len treba popýtať na viacerých miestach a podľa mňa by sa táto kozmetika mohla dať zohnať.
Ináč keď sa bavíme aj o cene - robili v telke recenziu na viacero druhov kozmetiky - konkrétne na pleťové krémy. najhoršie z toho vyšiel krém zn. vichy a na prvom mieste z hľadiska hydratácie a nejakých veľmi prospešných vecí na tvár vyhrala neznáma značka, ktorú bežne predávajú v lidli za "pár šupov". takže len tak okrajovo k tým predraženým značkám. tam sa hlavne platí za reklamu. a ako sa hovorí "nie je všetko zlato, čo sa bliští". 8-)))

teri

Ahojte. Sorayu som teraz kupila v lekarni. Popytajte sa na nu tam. Kremy boli v akcii za 3,5 Eur/kus. Lekarnicka mi povedala, ze pridu na trh znovu ale trochu obnovene