uzivam HAK a teraz mam pauzu..

leerka

menzes byu ti mal chodit v rovnaky den ,ale moze sa stt, ze ti pride o den skor alebo aj neskor....mne napr chdi v pondelok ale stalo sa mi, ze som to dostala v utorok alaebo aj v nedelu....

bodka.

mimusik dakujem, a potom to bude vždy povedzme na napr. na tretí deň pauzy? Alebo každý mesiac, počas pauzy v iný deň.

mimusik

ODPOVED NA PREDOSLU OTAZKU BODKA- ano presne ako si napisala, prvy den menzesu prvá tabletka, ak zacinas brat..precitaj si pribalový letak alebo sa spytaj gynekologa, toto by si mala vediet.

mimusik

si myslis ze sa da rozkazovat kedy nastane menzes? to si ma pobavila!:D pocas sedemdnovej pauzy urcite a potom by ti to malo mesiac co mesiac nastavat v tom istom case..napr. pondelok zacne sedemdnova pauza a ty to dostanes stvrtok, ked doberies blister tak znovu.. to iste na stvrty den znovu. Alebo ti to pride na treti den, stvrty, piaty, siesty, mozno siedmy u kazdeho rozne..

bodka.

zuzik, držím palce na maturie ! veľa šťastia !
-
prosím, prosím, odpovedzte mi. aspoň na túto otázku: ja som si myslela, že pri HAK si presne určím, kedy menzes dostanem. a vidí, že to tak nie je. čakáte aj štyri dni. Takže sa to presne nedá? ach jaj... ďakujem

zuzik

tak dnes som si pekne spravila test,a negativny,tak aspon trosku-dost opadol zo mna strach,teraz mi zostava stresovat sa len kvoli mature,a este raz dakujem:)

bodka.

a ešte: kedy treba zobrať úplne prvú tabletku. Mám čakať na menštráciu a v prvý deň si dám aktívnu tabletku?

bodka.

ahojte! ja som tá čo tu nedávno písala o strašne silnej menštruácii. Tak som sa rozhodla, že bud. týždeň zájdem ku gynekologičke. S hak nemám žiadne skúsenosti a ani sa nemám koho opýtať: Ako je to s tými aktívnymi 21 tabletkami. A potom beriete 7 dní neaktívne a do 4 dní príde menzes. Nevedela som, že to môže byť až štvrtý deň. Myslela som, že hneď na druhý deň. Ale veď menštruáca trvá povedzme 5 dní, ale tých neaktívnych je len 7 ks. No nerozumiem . Tak mi to prosím vysvetlite, lebo doktorka mi to tak dopodrobny nevysvetlí a ani nebude mať čas. Ďakujem vám pekne. A prepáčte, viem, že sa to tu omiela dookola, ale ja ani v okolí sa nemám koho opýtať.