Dobre telove mlieko

anettka

odporucila by som ti skor prirodnu kozmetiku a to telove mlieko od happyskin Kleopatra alebo Easy Milk .. po pouziti nemam pocit mastnoty a to uz rano duplom nie, maju velmi dobre zlozenie a hlavne prirodne:)

Kaylee

Ahoj, ja osobne pouzivam telove mlieko Expert Réparation od yves rocher. Trpim suchou pokozkou a odkedy som toto mlieko nasla a ju pouzivam nemam suchu ani mastnu pokjozku od mlieka...

Link : -odkaz odstránený-

vajanka

Ja tiez mozem odporučiť Biodermu, je sice draha, ale oplati sa investovať, pretože ta ma nikdy nesklamala. velmi dobry je aj Atoderm krém, na ktorý je aj súťaž. -odkaz odstránený- . kto ste vyskúšali, určite mi dáte za pravdu

Silvapo

Ja Dove používam a som s ním spokojná. Všetky druhy sprcháčov a telových mliek majú pre mňa príjemnú vôňu, tak ich rada striedam. Mladšia dcérka sa nedávno zamilovala do telového mlieka s mandlovým krémom. Miluje oriešky, tak ku mne vždy privoniava, keď sa ním natriem. Dove telové mlieka majú príjemnú konzistenciu a cenovo sú tiež prístupné.

bibba

podla mna su wyborne johnsons kremy. a welmi dobre je wraj pouziwat kremy urcene pre babätka. maju jemnejsie zlozenie. ja sa hodne kremujem, na tele mam suchu pokozku ktora nepowoli a neprestane swrbiet az pokial ju poriadne nenatriem. no wobec ma to netesi ze kremy su taktiez skodliwe ale bez nich by som nemohla normalne existowat bohuzial.

ewinka

ja som si kupila Niveu / happy time, užasná vonaaa, ... velmi som spokojna... ako ja som s Niveou celkovo spokojna, ma aj ine telove mlieka vynikajuce takze tak, ale tie nevonaju ako happy time, :)
inak mne ta vona na tele ostava,