Od čoho viac rastú prsia. Od mäsa alebo mliečných výrobkov?

majka25

Nebudete verit, ale mne zacali dost rast, ked som to zacala prehltat. Viem, znie to dost zvlastne, ale po precitani jednej studie som to skusila a po 6 mesiacoch su dost zaujimave vysledky.

melinda14587

Od malička som sa za svoj hrudnik hanbila ,mám 25 a nič moc teda :) Mám krvnu skupinu A a mne pomáha ked jem viac sladkeho.Mliečne čokolády.ziadne ine sladkosti.Netreba to síce prehnat ,ale denne jednu čokoladu skuste spapat do 100g.To zdraviu naozaj neuškodí.Toto som si na sebe všimla uplnou náhodou.

Lienka13243

Mno ja som mala kedysi velké prsia ale ako som schudla tak schudli aj moje prsia mam velkost B kedysi som mala C...viete mi poradiť preco?A genetika...starká a aj mama majú velké prsia až D-E a ja nejak nič...ked som brala antikoncepciu tak mi spevneli a napučali si ale ked som prestala tak zase nejak nič...viete mi niekto poradiť s čoho by narástli...ale nejaké cviky na spevnenie alebo nejakú stravu...pilulkam velmi neverím ale ak nič ine nepomože budem musiet zase b rat antikoncepciu alebo nejaké judíniovej tabletky