Lubis ma aspon trosku?

Príspevok v téme: Lubis ma aspon trosku?
deborahhh

Ako to muz mysli, ked sa ho spytate ci vas aspon trosku lubi a on vam povie, ze keby vas nelubil neni teraz pri vas? Myslite ze to moze byt z jeho strany uprimne ak spolu nechodime, lebo je zenaty? Neviem, ci to co hovori mysli vazne alebo nie. Nemam 15.r, len chcem vediet nazor muzov. Nepouzivate tuto vetu, ked chcete zenu upokojit? :( diky

AdamKrt

zuzulik.

- vies, zenaty chlap, co podvadza svoju zenu musi mat velky dar vyrecnosti, aby mu to ta druhla zhltla aj s navijakom, alebo najst taku, co je lahko ovplyvnitelna a manipulovatelna. Bud, jak bud - keby nechcel, pri manzelke neostane. Ak maju deti, moze byt dobry rodic aj rozvedeny. Ale on nechce a preto v manzelstve ostava. Predsa, co by menil, ked mu to tak vyhovuje, udrziavat si harem. Ale kedze zena, je tvor citlivy, musi jej tlacit kaleraby do hlavy a masirovat mozgovnu, aby si myslela, aky je chudak. Ved ani kura nebude hrabat dnes zadarmo, tak nejaku navnadu musi hodit, aby sa rybka udrzala na udici co najdlhsie...

zuzulik.

deborahh..ja som zuzulik, čo sem prispievala. Milé, že si sa ozvala. A ako pokračujem ja ? To je doba, čo sme si sem písali, že? Vtedy som bola s mojím dva roky. Som s ním stále, teda už štyri roky. Aj pre mňa nepochopiteľné, že toľko. Stretávame sa raz za týždeň -dva, vela si telefonujeme. Rozoberáme spolu úplne všetko. Lenže ja som v práci postúpila a mám dosť veľa povinností, tak tá velikánska zamilovanosť pominula. Teda milujem ho stále a veľmi, dala by som život za neho, len už nemyslím na neho každú sekundu ako predtým. Ale to je úplne normálne.
No čo je zaujímavé, boli sme spolu na jednej akcii. Každý zvlášť, len sme sa tam náhodou stretli. A na druhý deň mi zavolal a povedal, čo som nečakala, že mi niekedy povie. Že sa na mňa večer pozeral a že mi to nehovorí často, ale že ma má ľúbi a že ma neberie ako nejakú "štetku" ( lebo občas ja žartujem, že som štetka), že je veľmi rád, že ma má a keby nebol ženatý, určite sme spolu. A že si uvedomil, že som súčasťou jeho života a už si to nevie bezo mňa predstaviť.

A ja som plakala a plakala. Veď vieš, že si tuto tému založila presne kvôli tomu, že to tí naši chlapi nikdy nepovedali.

Asi zase spustím vlnu kritiky, ale milujem ho aj napriek tomu, že budem vždy tá druhá. Každý máme svoj súkromný život, svoju prácu ale vieme, že máme jeden druhého a máme sa radi.

Deborahh a aký je život s ním? Pocítila si nejakú zmenu v tom ked si ho len tajne lubila a v tom, ked už spolu žijete ? Lebo každodenný život je asi niečo iné, že ? Zmenil sa alebo je stále taký milý a ideálny? Teším sa, že ti to vyšlo. Pevne verím, že ti to aj vydrží a budete šťastná rodina...páá

AdamKrt

Jeeee to je pekneee :) Rodinka vzniknuta z rozvracacov rodiny :)

A teraz dojde mladsia slecna a muzicka si klofne ona...

deborahhh

Nasla som tu svoju staru temu :) Ako sa mate tie co milovali zenacov? Podarilo sa vam to ako mne ci nie? Budem rada ak sa podelite o nazor. My sa mame dobre, vsetko funguje, sme rodina :)

Anay

Mne ten moj zenaty povedal, ze keby nebol zenaty, tak by bol so mnou bez problemov, ale takto...takto je to komplikovane...som do neho strasne zalubena a stale som tvrdila, ze nechcem aby sa rozviedol alebo aby ona o nas vedela, ale uz som si nie taka ista, chcem byt s nim.:(

deborahhh

Som zakladateľka tejto témy. obeť súhlasím s tebou,keby muž nebral zo začiatku ohľad na manželku, už dávno je s tou ktorú chce. Lenže on ju ľutuje. to nieje láska, ale ľútosť. To by si mali manželky uvedomiť! ja som si našla ženatého, celý môj príbeh som sem vtedy napísala. A teraz sme spolu, a je nám dobre. Čakáme naše prvé bábo, neplánované bolo lebo sme sa rozhodli kúpiť domček,ale o to viac radosti bolo aj z domčeka aj z bábätka. A jeho deti z prvého manželstva ma berú ako kamaratku, hoci im ich mama o mne nahovárala blbosti. Ďakujem, že som vtedy nevycúvala hoci som vedela že je ženatý. Držte sa, nie je všetkým dňom koniec milé milenky :))

obeť

som nahnevaná na celý svet....pre mna je ten najhorší človek v tychto trojuholníkoch manželka!a je mi jedno čo si o nne myslíte chcem muža ktorého milujem ale ona musí stáť medzi nami.pamätajte že človek je slobodná bytosť ktoru nikto nevlastní aj napriek všetkým moralnym pravidlám a zásadám.

sprostá

Spoznali sme sa na disco...kedže ja mám dvadsať dva a on štiridsať nepripadal mi ako vhodný partner pre mna a ani vo sne by ma nenapadlo že by medzi nami niečo niekedy bolo okrem krátkeho flirtu na disco.no stalo sa vymenili sme si čísla a ked sa mi ozval,po pravde nemala som s ním chuť ani isť von...no ked sme spolu boli druhý tretí krat zistila som že ma to s ním baví že ho začínam mať radaa on tvrdí že ma lubi.kde je teda problém?je ženatý a časom som zistila že on by koli mne neopustil nikdy svoju rodinu,zázemie proste všetko to na čom funguje celé roky.kja ho chápem..škoda len že on nevie ako trpím,aj s ním chcem byť tak často ako ona,aj ja chcem aby sa ku mne vracal ked skončí v práci aby som ho mohla mať kedy chcem ja a nie kedy sa ozve on.hovorím si či mám právo nárokovať si na niečo také....pradťe mi prosím.mám ho rada rozum mi káže jedno a sredce druhé.

deborahhh

Ahojte, keď som zakladala túto tému, bola som dosť rozpačitá a nevedela som ako ďalej. Všetko sa ale časom zmenilo, teraz je to tak že bývame spolu už pol roka. Jeho deti k nám chodia skoro každý druhý víkend. Rozumiem si s nimi a som za to šťastná. Plánujeme do budúcnosti aj naše spoločné bábo tak uvidíme ako to bude. Začali sme na tom pracovať :)) Stále je tu možnosť že mne sa tiež môže stať to, čo jeho bývalej manželke.. Ale keby som nad tým premýšlala, nebola by som šťastná a nevedela by som žiť. Ďakujem za všetky príspevky, aj za tie čo ma odsudzovali. Milovať ženatého neznamená zostať sním len v postely ako tá druhá.