Problemy s mocovym ustrojenstvom

Príspevok v téme: Problemy s mocovym ustrojenstvom
erikkk

Mam taky problem..
Suzuje ma uz dlhsie, ide v podstate o to, ze mam palenie pri moceni, obcas chodim casto mocit, inokedy zas problem vymocit sa, penis ma neprijemny pach aj po umyti (oblast predkozky a pod.) Stava sa ze na mna pride bolest v pravom boku zo zadu ( kde su oblicky ) bolsom aj u urologicky pozerala mi aj oblicky a povedala ze su v poriadku, odovzdal som moc, a raz ma poziadala aj o odovzdanie semena, Mam pocit, ze moj penis je viac schovany vnutry ako by mal byt ( intuicia a zistenie pocas vsimania si priznakov ) tento problem ma trapi uz asi 2-3 roky, myslim si ze je stym aj spojene, ze pri sexe pridem k vyvrcholeniu velmi skoro ( aj napriek dlhsiemu aktivnemu sexualnemu zivotu).

Fakt potrebujem radu ,neviem scim mam problem vdaka

očko

Erik, sú to výrobky z aloe vera a včelie produkty, ale konkrétne nemôžem napísať, napíš svoj email, alebo zavolaj na 0903848498. Ak by manžel nebol býval spokojný, nedoporučovala by som.

erikkk

Takze bol som u nej...
Dopadlo to tak, ze zhruba o mesiac mam prijst, ze si chce pozriet cele moje mocove ustrojenstvo (vraj je tobolestiva procedura ale urobi to v narkoze)
ale este predtym mam dojst vymocit sa do nejakej nadoby akehosi stroja.. neviem konkretne o co sa jedna, no mam obavy z toho "pozerania si mojho mocoveho u."; celkovo sami nepaci myslienka ze mi cez moc. kanal budu nieco pchat.. raz mi robila uz vyter z mocovej rury, a ze by to bolo prijemne potom.. no neviem

ake pripravky ste mi to tu odporucali? nic tu nevidim

očko

Erik,
chcem ti poradiť prírodné doplnky, ktoré pomohli môjmu manželovi, nie je to záležitosť zárobku, ale chcem ti poradiť v snahe pomôcť. Obbsahujú zložkym ktoré doporučuje RNG.

radca

erikk,

skusil by som vynechat sladkosti, muku a mlieko. Caste zapaly mocoveho mechura, mocovych ciest aj prostaty byvaju sposobene kvasinkami. Ten zapach znamena, ze je tam nejaky zapal. Treba tiez pit vela vody.

erikkk

u mna ani nie..
o 20 rokov mi skorej diagnostikovali hypermobilitu, ako mojej mame, a je zrejme ze aj otec mal pred 40 kou problemy s prostatou

lea

house, ty si fakt doktor? tak to je fajn, ze sem chodia aj lekari. ale nejake zvlastne mat problemy s prostatou v 20 rokoch, nie?