*rozvedená s dietatkom:)

Príspevok v téme: *rozvedená s dietatkom:)
sahre

mám 27 rokov a 2 ročného zlatého synčeka,som rozvedená pol roka,ale nežili sme spolu už za posledný rok..dovodom rozvodu boli manželový kamaráti,zábava,alkohol,festivali..skrátka nechcel žit rodinný život..urobila som chybu,bo som zatvárala na začiatku vztahu pred tým oči,potom prišlo bábo a nakoniec rozvod..teraz mám nový vztah,no mám strach..chodíme spolu od konca decembra,je to srdečný,láskavý dobrý človek,on je bez závazkov..no bojím sa či nerobím tu itu chybu čo aj pred tým,že zatváram oči pred pravdou a všetko tolerujem..som už velmi ostražitá a chýba mi spontánnost,ano to viem,ale to preto že mám zlú skúsenost a už nie som sama,myslím aj na malého aby sme sa mali dobre..tento nový priatel sa choval pekne,ale minulý týžden som bola chorá a dozvedela som sa síce od neho,že bol v pia a aj v so v bare..len tak že mal chut íst s jeho priatelmi..pýtal sa či sa nehnevám a ja samozrejme že nie..ale ma to mrzelo,bo keby bol chorý on,ja by som už len z úcty k nemu do baru bez neho nešla..aj ked tvrdí že nie je barový typ,no nechcela som z toho robit vedu..dnes mi volal poobede aby som prišla večer k nemu že ma čaká..no po hodine mi zavolal že to musíme presunút na zajtra aby som sa nehnevala,že ide zapájat nejakú musiczostavu kamarátovi do druhého mesta,že mu ju predá (biznis),tak nebudeme spolu..no po dalšej hodine mi volal opat že u neho ostane aj spat,že pojdu na pivo do krčmy..že či sa hnevám..ja blbá zase že nie..no teraz ma to štve...a chodia my myšlienky po hlave či nerobím tu istú chybu ako pri ex a netolerujem privela,aj ked títo dvaja muži sú velmi odlišný..viem že ma neklame,cením si aj jeho úprimnost,no neviem ako to mám riešit,či je to ešte v rámci normy,či nebudem velmi majetnícka ked mu vykričím že dal prednost kamarátovi..nechcem sa chovat ako histerická ženská,vlastne neviem ako sa mám chovat,povedat mu niečo,byt urazená,nebrat telefony..hlavne sa nechcem chovat ako decko..poradíte mi baby?..nechcem ho vykreslit ako lajdáka,lebo taký nie je,je velmi šikovný aj v práci,zodpovedný a viem že ma má skutočné rád..

sahre

dík Lea
no mám novinku,včera mo konečne volal že už chce strašne vidiet mojho syna..dokonaca na obed zavrel svoj obchod,zobral nás na obed a po tom na výlet a boli sme spolu všetci traja až do večera..no bola som happy,bo malý bol k nemu hned kamarátsky,držal ho za ruku,usmieval sa na neho..no nádhera..

lea

podla mna je to v pohode. moj priatel hocikedy ide na pivko s kamosmi a nevadi mi to, aspon mam cas pre seba. treba mat aj svoje konicky, priatelov a nevisiet na partnerovi, lebo on potom nemoze dychat

zena

...:-)))..ale môj ex bol fakt silná káva..vsak ich aj vypil..aj 20 za den.
A sú aj slabsie odvary..:-)))Ale nechcem Ti zasa kazit ilúzie, len ťa nabádam k opatrnosti.

sahre

zena
no tééda,to je skvelé že si už dakde inde a žiješ život aký ty sama chceš..naštastie tento moj teda asi ani vobec nie je workoholik,po tom čo som si prečítala o tvojom ex..xixi.

zena

Hm, tak workoholika mat doma je velmi nepríjemné. Môj ex bol a bolo to na nervy. Ale on bol v práci 7 dní do týždňa. Nakoniec, ked som ho po dlhsom case "ukecala" aby sme aspon na víkend si sli oddýchnuť do Tatier, tak to bola katastrofa. Bol nervózny, co vsetko sa môže stať, ked on nie je v práci atď. Bolo to na nervy, strasne stresujúce a unavujúce. On sa totiž dostal do stavu, kedy uz ani nedokázal oddychovať. A potom bol samozrejme nervózny, podráždený atd., co samozrejme stresovalo aj mna. Medzitým si predsa len nasiel formu relaxu a to bolo sem-tam pri pive. Ale nemusím Ti hovotiť ako potom vyzeral. Opil sa ako prasa a vtedy bol náramne múdry a riešil si svoje problémy a komplexy. a s Kým ? Samozrejme so mnou, lebo som bola najbližšie. Potom sa samozrejme ospravedlnoval atd., a istý čas som to aj tolerovala. Až pohár pretiekol a poslala som ho tam, kam patrí. A poviem Ti, že to, že som ho vyhodila zo svojho života bola jedna z najlepších vecí, co sa mi podarila. Výsledok je taký, že ja napredujem po vsetkých stránkach, mám vedľa seba muža na ktorého mám prečo byť hrdá a vážit si ho, na ktorého sa môžem spolahnúť a nie jednu workoholickú, opileckú trosku.

sahre

sage
priatel má 35 a bohužial mojho syna ešte nikdy nevidel,pokusy boli ale raz bol chorý onmraz malý,potom ja a naposledy tento víkend ho mal exmanžel..boože znie to hrozne,ked to po sebe čítam..ale naozaj sa snažil,každý den mi volá,pýta sa na malého,posiela mu darčeky,no nevidel ho..ale plánuje s nami výlet..

sage

presne tak ako pise zena, ty mu daj teraz nejaku "skusobnu lehotu"a zisti, ake ma skutocne priority, ci si to ty so synom, alebo kamarati. lebo ak toto zacal robit uz tak kratko po zacati vasho vztahu, lepsie to uz nebude, skor horsie. bud obozretna.
ozaj, tvoj partner je starsi alebo mladsi od teba? aky ma vztah k tvojmu syncekovi? najma ak su sami, a nie si tam ty.

sahre

zena
dík moc..budem na to mysliet,len sa bojím tej diagnozy workoholik,bo sa mi zdá že aj on má tie sklony pracovat od rána do večera a aj cez víkendy občas..hmm..

zena

Ok, ak to tak cítis tak si to vyjasni..ale počítaj s tým, že ho môžeš aj strait..aj ked radsej teraz ako o nejaký iný čas..takže ak to tak cítiš, tak to tak urob..ale chce to dosť veľkú odvahu..ale potom už nesmies poľaviť a ustúpiť a musís trvať na svojom..pretože sa môžete dostať do zacarovaného kruhu, kedy on bude sľubovat a slubovat a ty sa budes trápiť.
Ja by som to ale este zatial nechala tak, nech sa vtáčik vyfarbí..teraz vlastne zacal vystrkovat rozky, tak nech sa ukáže..ked ty budes nad vecou tak Ti nijako neublíži a prídes na to, či má zmysel s ním byť. Ublížiť Ti môže len ak si ho veĽmi pustís k telu, tak preto to nerob a daj mu pocítiť, že nie on si bude vyberať kedy s Tebou bude, ale TY, kedy budes s ním !
Uvidís, že aj ked sa to zdá ťažké, budes mat zo seba výborný pocit. A on pochopí, že si inteligentná, sebavedomá žena, ktorá má určité zásady a nie nejaká naivná "sliepocka", s ktorou si bude robiť, čo sa mu zachce.